napisał(a) luk006 » 01.05.2022 20:28
qra69 napisał(a):luk006 napisał(a):No i choroba namówił mnie
. Czekam na przesyłkę. Qra69 - Decathlon powinien Ci odpalić dużego browara, za to że mnie namówiłeś
. 20-22.05 jadę na majówkę, zatem zobaczymy co to będzie za pałatka. Napewno napiszę, jak się spisał.
To się cieszę
daj znać jak się sprawdza, szczególnie ciekawi mnie czy faktycznie chłodno w środku pomimo wyższych temperatur na zewnątrz
Parę dni temu znajomy, który biwakuje dużo częściej ode mnie, gdy usłyszał, że chcę kupić namiot, stwierdził iż ta technologia F&B to pożyteczna rzecz. Wspomniał, że dla niego to super rzecz, ponieważ może dłużej pospać. Miałem z tyłu głowy tą opinię i łatwiej mi było podjąć decyzję odnośnie tak drogiego, jak dla mnie namiotu. Tym bardziej, że pierwotnie chciałem zmieścić się w 60% tej kwoty. Oczywiście moją opinią odnośnie F&B podzielę się na forum.
No i trza choroba jasna przyznać, że CCC czyli cena czyni cuda. Raczej nie kupiłbym tego sprzętu za 1500 zł., ale za 1000 zł oferta zdawała być się okazją.
Koleżanki i Koledzy, a zapytam jeszcze, czy polecacie coś jeszcze umieścić pod namiotem? Jakaś folia ogrodowa albo cuś innego? Wasze rady są na wagę złota, stąd proszę o wyrozumiałość...