Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaki kemping polecacie w okolicy...?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jakbin
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakbin » 23.08.2008 10:56

Witam
Właśnie wybieram się 1y raz do Cro.
Jaki kempingi polecacie w okolicy jez.Plitwickich i Makarskiej??

Pozdr
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 23.08.2008 11:46

Koło Plitvic najwiekszy to Korana, bylismy zadowoleni i nie ma problemu z brakiem miejsc, jest sklep i restauracja.
megula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) megula » 24.08.2008 22:16

Za Makarską, a dokładniej za Zivogoste polecam capm."Male Ciste", cichy, bardzo kameralny z sympatycznym właścicielem, czystymi sanitariatami, lodówkami gratis i przystępną ceną-ogólnie świetny klimat i miejsce bazowe na zwiedzanie(Dubrownik,Medugorje,Kotor,Split,Trogir,Sibernik)
Just/Rzeszów
Podróżnik
Kempingi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Just/Rzeszów » 25.08.2008 09:33

W zależności jakie koszty chcecie ponieść. Polecam kemping w miejscowośći Grabovac- 10 km od Plitvickich. Warunki ok. Za 2 os. auto i namiot zapłaciliśmy 155 kun. Obok kampingu sklep, restauracja, stacja paliw (bez LPG). Dzieci do 5 roku życia za darmo.

Polecam wziąć sobie ciepłe śpiwory. W plitvickich jest dosyć zimno w nocy.

Pozdrawiam,
jakbin
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakbin » 17.09.2008 15:07

Dzięki za pomoc.
Udało się biwakować na 4ech kampach w dniach 06.09.08-13.09.08
- Korana; jako kamp do zwiedzania jezior plitvickich jest bardzo wporządku;4os.+auto=50eu. za jedną noc.
- Zaton koło Zadaru.; wielki ale bardzo przyjemny, mimo dużej ilości ludzi bardzo cicho i fajnie.nad samym morzem; 4os.+auto=87eu. za dwie noce
- Ciste; mały, zacieniony, suuper plaża ale duży minus to brak sklepu więc zakupy trzeba zrobić gdzieś indziej.4os.+auto=50eu. za dwie noce.
- Prapratno; spory kamp w zacienionym gaju oliwnym, jest sklep i jest też naprawdę świetna restauracja.największy minus to bardzo brudna plaża więc mimo wszystko nie polecam. 4os.+auto=ok 45eu. za dwie noce.

Mam nadzieję, że te inf. komuś się przydadzą.

pozdr
kuba
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 17.09.2008 16:05

jakbin napisał(a):Dzięki za pomoc.
- Korana; jako kamp do zwiedzania jezior plitvickich jest bardzo wporządku;4os.+auto=50eu. za jedną noc.
- Zaton koło Zadaru.; wielki ale bardzo przyjemny, mimo dużej ilości ludzi bardzo cicho i fajnie.nad samym morzem; 4os.+auto=87eu. za dwie noce
- Ciste; mały, zacieniony, suuper plaża ale duży minus to brak sklepu więc zakupy trzeba zrobić gdzieś indziej.4os.+auto=50eu. za dwie noce.
- Prapratno; spory kamp w zacienionym gaju oliwnym, jest sklep i jest też naprawdę świetna restauracja.największy minus to bardzo brudna plaża więc mimo wszystko nie polecam. 4os.+auto=ok 45eu. za dwie noce.kuba

ceny masakra !!! to już chyba lepiej wynająć apartament !!!
nieźle Cię nacieli :D
fiedler
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) fiedler » 17.09.2008 16:13

Jacek L napisał(a):
- Prapratno; spory kamp w zacienionym gaju oliwnym, jest sklep i jest też naprawdę świetna restauracja.największy minus to bardzo brudna plaża więc mimo wszystko nie polecam. 4os.+auto=ok 45eu. za dwie noce.kuba

ceny jak na wymienione kempingi normalne... nie ma żadnego nacinania a czy lepiej wynająć apartament? - to już kwestia kto co woli
pozdr. :boss:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.09.2008 16:44

Jacek L napisał(a):

Jacku czytaj dobrze .... i dziel - jakbin podaje cenę pobytu na kempingach za dwie noce :lol:

4 os apartamentu na dwie noce po 22.5 euro nie znajdą nawet we wrześniu.
No chyba , że jakąś "norę" daleko od morza.
F-uncia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) F-uncia » 18.09.2008 08:51

Ale ten Koran faktycznie drogi się wydaje. Nam sie już namiotów nie chciało rozstawiać przy jeziorach i znaleźliśmy pokoje w miejscowości Jezerce, z 5 km na południe od Gate 2. Zapłaciliśmy 45 euro za dwa pokoje, jeden trzyosobowy (2 osoby dorosłe i małe dziecko) i drugi dla jednej dorosłej osoby. Nie wiem czy to dwójka czy jedynka była. Pewnie dwójka.

Zaton to chyba wiadomo, że drogi, ja sie tam bałam jechać, bo mnie jego ogrom przerażał, wolę kameralne kempingi. Ale dobrze wiedzieć że nie jest tak źle.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.09.2008 09:07

F-uncia napisał(a):Ale ten Koran faktycznie drogi się wydaje. Nam sie już namiotów nie chciało rozstawiać przy jeziorach i znaleźliśmy pokoje w miejscowości Jezerce, z 5 km na południe od Gate 2. Zapłaciliśmy 45 euro za dwa pokoje, jeden trzyosobowy (2 osoby dorosłe i małe dziecko) i drugi dla jednej dorosłej osoby. Nie wiem czy to dwójka czy jedynka była. Pewnie dwójka.

Zaton to chyba wiadomo, że drogi, ja sie tam bałam jechać, bo mnie jego ogrom przerażał, wolę kameralne kempingi. Ale dobrze wiedzieć że nie jest tak źle.

Nie Koran . lecz KORANA :wink:

A Zaton nie tak duży w porównaniu z niektórymi kempingami na Istrii np. VALKANELA :wink:
F-uncia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) F-uncia » 18.09.2008 09:56

Oczywiście, Korana ;) zjadło literkę.

Relację czytałam (choć jeszcze nie całą, ale akurat do tego miejsca doszłam), zdjęcia oglądałam, mimo że kemping duży to odniosłam bardzo pozytywne wrażenia.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.09.2008 10:03

Każdy kemping ma swoje plusy (+) :lol: i minusy (-) :cry:

Najważniejsze aby plusy (+) :lol: :lol: :lol: przeważyły minusy (-) :cry:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 18.09.2008 10:03

jakbin napisał(a):...
...

W Karlovaću 60 km od Plitvic wypaśny apartament za 50 euro, a na jedną noc nam się nie chciało rozbijać namiotów ;)

Z campingowym pozdrowieniem :papa:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 18.09.2008 11:06

Janusz Bajcer napisał(a):Każdy kemping ma swoje plusy (+) :lol: i minusy (-) :cry:

Najważniejsze aby plusy (+) :lol: :lol: :lol: przeważyły minusy (-) :cry:

Pamiętajcie jednak: Jedziecie do stolicy kraju kapitalistycznego, który to kraj ma może tam i swoje plusy. Rozchodzi się jednak o to, aby te plusy nie przesłoniły wam minusów :wink:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 19.09.2008 08:51

fiedler napisał(a):
ceny jak na wymienione kempingi normalne... nie ma żadnego nacinania a czy lepiej wynająć apartament? - to już kwestia kto co woli
pozdr. :boss:

wlasnie

zalezy co kto woli

jak ktos woli mobilnosc, niezaleznosc, brak przedplat, rezerwacji, nie ma dokladnego planu wycieczki to jak najbardziej camp ...
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone