Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jaki kamping polecicie??

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kuba23-94
Turysta
jaki kamping polecicie??

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba23-94 » 23.01.2007 19:57

jaki jest najlepszy kamping??
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.01.2007 20:10

To zależy czego oczekujesz od kempingu.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 23.01.2007 21:13

kuba23-94 napisał(a):jaki jest najlepszy kamping??

najlepszy to moze byc np:
1. najdrozszy
2. z najwieksza iloscia gwaiazdek
3. z basenem
4. z wieloma imprezami
5. bardzo spokojny
6. z ladnym widokiem na wyspy
7. z super dojazdem
8. blisko polski
9. naturystyczny

zalezy czego oczekujesz

nam sie podobalo na fkk ulika i kazdemu ten camp polecam na wakacje bez gaci :)
kuba23-94
Turysta
Pytanie o primasten

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba23-94 » 24.01.2007 12:20

a byliście w 2006 roku w primosten??jakie w tamtym roku były ceny i jak wam sie podobało??
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.01.2007 17:22

Na kempingu Adriatic w Primosten byłem w 2002 i 2003 r. - już wtedy był to dobry kemping , a teraz jest jeszcze lepszy (b.dobre warunki sanitarne i inne udogodnienia). Jest to najdroższy kemping w tej okolicy, ale warto na nim być. Tu masz link do strony kempingu.
http://www.camp-adriatic.hr/
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 09.03.2007 23:27

kuba23-94 napisał(a):jaki jest najlepszy kamping??

Poczytaj posty to sie dowiesz, który z kempingów jest najlepszy, bo my to wiemy od dawna :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Piotr Bydgoszcz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Bydgoszcz » 10.03.2007 01:35

Witam. W 2002 i 2003 byłem na Istrii i zdecydowanie polecam Ladin gaj. W latach późniejszych korzystałem z kwater prywatnych bardziej na południu i zawsze z ciekawości zaglądałem na kempingi. I mogę stwierdzić, że Ladin Gaj wygląda najkorzystniej. Nie chcę tutaj polemizować, która część Cro jest bardziej atrakcyjna, ale zapytanie było o najlepsze kempingi. Odwiedziłem również kemping w Primosten w 2006 roku. Jest on niczego sobie, nie spałem na nim, orientowałem się natomiast na temat cen. Nie pamiętam teraz szczegółów, ale wyszło mi, że na kwaterze prywatnej z żoną i 8 letnim synem, płacę bardzo podobną kwotę. Jeśli ktoś lubi namiot, to mój argument na temat cen oczywiście upada. Tu już trzeba wiedzieć co się chce. W okolicach Primosten jest jeszcze parę kempingów, ale żaden nie jest wart, według mnie oczywiście, polecenia. Jeśli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem. Pozdrawiam. Piotr.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 11.03.2007 00:41

Piotr Bydgoszcz napisał(a):Witam. W 2002 i 2003 byłem na Istrii i zdecydowanie polecam Ladin gaj. W latach późniejszych korzystałem z kwater prywatnych bardziej na południu i zawsze z ciekawości zaglądałem na kempingi. I mogę stwierdzić, że Ladin Gaj wygląda najkorzystniej. Nie chcę tutaj polemizować, która część Cro jest bardziej atrakcyjna, ale zapytanie było o najlepsze kempingi. Odwiedziłem również kemping w Primosten w 2006 roku. Jest on niczego sobie, nie spałem na nim, orientowałem się natomiast na temat cen. Nie pamiętam teraz szczegółów, ale wyszło mi, że na kwaterze prywatnej z żoną i 8 letnim synem, płacę bardzo podobną kwotę. Jeśli ktoś lubi namiot, to mój argument na temat cen oczywiście upada. Tu już trzeba wiedzieć co się chce. W okolicach Primosten jest jeszcze parę kempingów, ale żaden nie jest wart, według mnie oczywiście, polecenia. Jeśli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem. Pozdrawiam. Piotr.

Jak przejrzysz dokładnie Cro-forum, to dowiesz się gdzie zaczyna się prawdziwa Chorwacja i Istria za bardzo do niej nie pasuje - sorki, ale takie "mniej i węcej" zdanie wystepuje na Cro-forum :? :?
rmk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rmk » 04.05.2007 06:52

Szukam kempingu na jedną noc gdzieś między Rijeką a Crikvenicą ( w drodze na Riwierę). możecie polecic cos niedrogiego?
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 04.05.2007 08:51

Jak cały Ladin Gaj wygląda tak jak na tym zdjęciu:
Obrazek to jest to niezła patelnia i ja bym od razu podziękował.
Mam nadzieję że jednak da się znaleźć miejsce z porządnym cieniem?
rmk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rmk » 04.05.2007 09:35

Kir napisał(a):Jak cały Ladin Gaj wygląda tak jak na tym zdjęciu:
Obrazek to jest to niezła patelnia i ja bym od razu podziękował.
Mam nadzieję że jednak da się znaleźć miejsce z porządnym cieniem?

potwierdzam - tak właśnie wygląda. Byłem niedaleko na kempingu Stella Maris (w sosnowym lasku - ale na ten rok go nie polecam, bo stał sie cholernie drogi). Na Ladin Gaju chciałem się rozłożyc, ala podziękowałem za taką patelnię.
Przy okazji pozdrawiam krajana z Wrocławia.

Powrót do Kempingi