nl13 napisał(a):Witam serdecznie
W piątek wróciłem z Baska Voda. Byliśmy na małym przydomowym kampingu. Cena 110 kun (wytargowana) za 3 osoby (z namiotem, samochodem i prądem). Łazienka całkiem przyzwoita i czysta, do dyspozycji kuchnia z lodówką. Można posiedzieć w werandzie pod dachem przy stoliczkach. Właściciele sympatyczni. Kamping bardzo mały (na kilka namiotów i może trzy samochody z przyczepą. Do morza ok. 400 metrów, supermarket (Kerum) zaraz obok. Mogę podesłać lokalizację jeśli potrzeba (na e-maila).
Basko Polje nie przypadł nam do gustu. Za duży, jakiś wymarły. Daleko do morza i miasta. Ale można ocenić na miejscu.
Sprawdzaliśmy też jeden kamping w Makarskiej (na wjeździe od Splitu). Gwarny i zapchany.
Ogólnie w tych okolicach jest mało kampingów.
mojekp napisał(a):Witam!
Mam prośbę o argumentacje który kamp wybrać. Jadę do Cro na kamp pod namiot na początku lipca z żoną i trójką dzieci - do tej pory nic nie rezerwowałem.
Priorytety są takie :
- kamp powinien byc na Riwierze Makarskiej
- tuż przy plaży i zacieniony
- sanitariaty czyste i odpowiednia ilość
- możliwość podłączenia elektr.
- cena nie jest podstawowym kryterium
- wolimy bardzie kameralne kampy od molochów
nie wiem czy powinienem wcześniej coś zarezerwować bo najbardziej podobałoby mi się miejsce w pierwszej lub drugiej linii od morza
z moich "wyliczeń" wynika że najbliższe tym oczekiwaniom są kampy CAMP ČISTE ŽIVOGOŠĆE oraz Boban ale może się mylę
może jakieś sugestie?
pozdrawiam