Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaki kamp w okolicy Baska Voda

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bubi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bubi » 14.08.2006 23:16

Witam.Prosze tez o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plwiam.
langusta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) langusta » 16.08.2006 16:19

Polecam camping Sirena w miejscowości Lokva Rogoznica, ok. 8 km za Omis, 30 km przed Makarską
http://www.dalmatianet.com/autocamp%2Dsirena/

super plaza (szybkie i łatwe dojście, prysznice), namioty stoją na tarasach z widokiem na morze, sanitariaty bardzo czyste (non stop widać 2 panie, które ma się wrażenie, że sprzątają po każdym ;-), ciepła woda pod prysznicem, miejsce do zmywania naczyń i prania, dostęp do prądu, lodówki jak ktoś nie ma swojej i do zamrażarki, ...
no i najważniejsze - obsługa - przemili ludzie no i to Fish Party w każdy czwartek ;-) kto był to potwierdzi

112 kun za 2 osoby, mały namiot i samochód
jack_2000
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jack_2000 » 20.08.2006 23:06

nl13 napisał(a):Witam serdecznie

W piątek wróciłem z Baska Voda. Byliśmy na małym przydomowym kampingu. Cena 110 kun (wytargowana) za 3 osoby (z namiotem, samochodem i prądem). Łazienka całkiem przyzwoita i czysta, do dyspozycji kuchnia z lodówką. Można posiedzieć w werandzie pod dachem przy stoliczkach. Właściciele sympatyczni. Kamping bardzo mały (na kilka namiotów i może trzy samochody z przyczepą. Do morza ok. 400 metrów, supermarket (Kerum) zaraz obok. Mogę podesłać lokalizację jeśli potrzeba (na e-maila).

Basko Polje nie przypadł nam do gustu. Za duży, jakiś wymarły. Daleko do morza i miasta. Ale można ocenić na miejscu.

Sprawdzaliśmy też jeden kamping w Makarskiej (na wjeździe od Splitu). Gwarny i zapchany.

Ogólnie w tych okolicach jest mało kampingów.

Byłem tam 2 lata temu i raczej do kamp dla przyczep a nie namiotów ze względu na podłoże.
beniu11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beniu11 » 17.06.2007 18:52

Witam czy też mogę prosić o namiary tego campingu przydomowego na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :) Z góry wielkie dzięki.
kazelotek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kazelotek » 18.06.2007 12:06

tutaj juz poruszałam ten temat
forum/viewtopic.php?t=15472
też się tam wybieram, tylko jest problem bo nie odpisują na meile :(
mojekp
Croentuzjasta
który kamp wybrać?

Nieprzeczytany postnapisał(a) mojekp » 18.06.2007 20:11

Witam!

Mam prośbę o argumentacje który kamp wybrać. Jadę do Cro na kamp pod namiot na początku lipca z żoną i trójką dzieci - do tej pory nic nie rezerwowałem.
Priorytety są takie :
- kamp powinien byc na Riwierze Makarskiej
- tuż przy plaży i zacieniony
- sanitariaty czyste i odpowiednia ilość
- możliwość podłączenia elektr.
- cena nie jest podstawowym kryterium
- wolimy bardzie kameralne kampy od molochów

nie wiem czy powinienem wcześniej coś zarezerwować bo najbardziej podobałoby mi się miejsce w pierwszej lub drugiej linii od morza

z moich "wyliczeń" wynika że najbliższe tym oczekiwaniom są kampy CAMP ČISTE ŽIVOGOŠĆE oraz Boban ale może się mylę
może jakieś sugestie?

pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2007 20:51

I Boban i Ciste dobry wybór, Ciste trochę większy, w środku sezonu trudno będzie znależć miejsce nad samym morzem, ale może i lepiej bo jak tam wieje, to trzeba trzymać namioty.

Brata zaraz yugo zdmuchnie a namioty już inni trzymają :wink:
Obrazek
adam_cro
Croentuzjasta
Re: który kamp wybrać?

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 18.06.2007 21:07

mojekp napisał(a):Witam!

Mam prośbę o argumentacje który kamp wybrać. Jadę do Cro na kamp pod namiot na początku lipca z żoną i trójką dzieci - do tej pory nic nie rezerwowałem.
Priorytety są takie :
- kamp powinien byc na Riwierze Makarskiej
- tuż przy plaży i zacieniony
- sanitariaty czyste i odpowiednia ilość
- możliwość podłączenia elektr.
- cena nie jest podstawowym kryterium
- wolimy bardzie kameralne kampy od molochów

nie wiem czy powinienem wcześniej coś zarezerwować bo najbardziej podobałoby mi się miejsce w pierwszej lub drugiej linii od morza

z moich "wyliczeń" wynika że najbliższe tym oczekiwaniom są kampy CAMP ČISTE ŽIVOGOŠĆE oraz Boban ale może się mylę
może jakieś sugestie?

pozdrawiam

Witaj!
Zdecydowanie polecam http://www.autokamp-ciste.com, byłem tam w zeszłym roku - bajka!! W tym roku miałem jechać czerwiec/lipiec - ale nic nie wyszło. Ale news z ostatniej chwili, będę tam między 06 a 18 sierpnia (kolovoza :-)). Oprócz niesamowitych walorów kampu, jest jeszcze jeden, niedaleko do Plumkowego Baru!
pozdrav
adam_cro
marcin1977
Plażowicz
witam

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin1977 » 06.07.2007 23:48

Ja jade w tamte strony dokładnie 10 sierpnia i chyba tez rozbije namiocik na tym campie.No chyba ze ktos poleci mi jakis inny w tych okolicach?? :D
mlody1598
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mlody1598 » 08.07.2007 22:54

A co powiecie o Campingu Baska Polje??
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 08.07.2007 23:10

mlody1598 napisał(a):A co powiecie o Campingu Baska Polje??

a on jeszcze prosperuje?
parabigduo
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) parabigduo » 13.05.2014 09:30

Ciekawy ten Camping.Bardzo prosiłabym o lokalizację tego miejsca na adres email. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiamy
Wioleta0184
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wioleta0184 » 03.04.2017 21:47

Witam!!!
Czy ktos doradzi na jaki camping w okolicy Baski z dziecmi najlepiej ??????
Czy jest mozliwosc w przydomowych campingach??????
Z gory dziekuje!!! :-)
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Jaki kamp w okolicy Baska Voda - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies