Mam rachunek za 4 osoby dorosłe i dziecko 6 lat ,
w tym dniu nie jedliśmy ryb, jak były rybki(mniam ), rachunek wzrastał o jakieś 150kn
Może się komuś przyda
Kevlar napisał(a):Moim zdaniem jakieś skrawki jadu można znaleźć w postach Woki.
Kevlar napisał(a):Moim zdaniem jakieś skrawki jadu można znaleźć w postach Woki. W tym co napisała Pani Kasia nie widzę ni ociupiny jadu a wręcz przeciwnie. Pani Kasia odpowiedziała najbardziej konkretnie. Wystarczy wejść w menu zapisać sobie interesujące nas zamówienie i podliczyć. Mamy wtedy koszt obiadu.
A pisanie że obiad kosztuje tyle i tyle nie ma moim zdaniem sensu. Bo większość z obiadów będzie inaczej kosztować w zależności od tego co na ten obiad zamówimy.
Moim zdaniem Panie Woka próbuje Pan się przyczepić do byle czego aby podkreślić swoje zdanie.
Być może błędnie to oceniłem ale tak to widzę.
woka napisał(a):Ja tylko i wyłącznie restauracje więc jestem, tutaj na forum, nieliczny który zna na co dzień, ile kosztuje obiad w restauracji.
Resztę mogę z Tobą pogadać jak zaczniesz jeżdzić do hoteli lub pensjonatów a z kraju będziesz brał tylko pieniądze.
(Mogę wszystko, ale jak ktoś wmawia mi, lub pisze "inną prawdę" ... nawet proszę nie myśleć, że będę bierny. ehhh).
bogdan63 napisał(a):witam,
a ja robię tak, zamawiam i jem a na ceny to nawet nie patrze tylko daje po sto eurosów na łeba no i jeszcze nie było tak żeby mi nie dziękowali a jeden to nie mógł uwierzyć że kasa prawdziwa i zawezwał milicje ale jak sprawdzili to arbuza dał na drogę, taki był miły.
pozdrawiam.
AndrzejJ. napisał(a):Gdyby jechał do Chorwacji zabrałby nawet kartofle.
Na obiady, na 2 osoby wydajemy, ok 130/180 kun, wychodzimy najedzeni, pizzy nie jadamy.
Głównie jednak gotujemy, ponieważ to lubimy, sami. Korzystamy tylko z miejscowych dóbr, jedzenia obiadowego nie wozimy z Polski.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne