bigredone napisał(a):Za 72 e każdy zjadł po przystawce i daniu głównym plus woda, soki i 0,5 litra wina. Sery, mięso, makarony itp. I wiem bo jadłem. Kuchnie starsi właściciele otworzyli dla nas i bardzo się bronili przed 8 e napiwku.
artas666 napisał(a):Co tu dużo gadać Ceny jak większości Europy. Polaka powoli nie stać na wypoczynek nad Jadranem
bigredone napisał(a):Nie. Tam gdzie mieszkaliśmy można było zamówić dinner 3 daniowy bez napojów za 20 e od dorosłego.
Lednice napisał(a):bigredone napisał(a):Nie. Tam gdzie mieszkaliśmy można było zamówić dinner 3 daniowy bez napojów za 20 e od dorosłego.
20 euro od osoby
Jakoś mi to nie pasuje z 72 euro rachunku dla 6 osób
bigredone napisał(a):W toskańskiej agroturystyce 6 osób dobrze zjadło za 72 euro. Nie koniecznie we Włoszech jest drożej.
bigredone napisał(a):Za 72 e każdy zjadł po przystawce i daniu głównym plus woda, soki i 0,5 litra wina. Sery, mięso, makarony itp. I wiem bo jadłem. Kuchnie starsi właściciele otworzyli dla nas i bardzo się bronili przed 8 e napiwku.
bigredone napisał(a):Nie. Tam gdzie mieszkaliśmy można było zamówić dinner 3 daniowy bez napojów za 20 e od dorosłego.
majeczka napisał(a):Lednice napisał(a):Ja nie mam problemu, ja znam ceny w knajpach we Włoszech
świetnie, polecisz nam wkrótce wobec tego, co nieco...
Twoje ulubione danie w Italii, zdradzisz nam?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne