Ostatnio z Portugalii przywiozłam masło. Niektórzy śmiali się z zakupu... ale ten smak... niebo w gębie
.png)
.png)
AndrzejJ. napisał(a):To się klasyfikuje do niedobrych obiadów woki,ale czyich talerzy się on czepiał nie wiadomo na razie.
Kupisz coś innego, tańszego.
AndrzejJ. napisał(a):Z napisał(a): przeciętnego obiadu![]()
![]()
Ma być dobry czy niedobry?
.png)
Joart napisał(a):Ile może, przeciętnie kosztować obiad- bez napojów- dla dwóch dorosłych osób z dzieckiem (7lat). Na wakacjach nie zawsze chce się gotować....
.png)
woka napisał(a):kaeres napisał(a):2+1 obiad 300kuna * 12 dni
Nie żebym narzekał ale chciałem tańsze wakacje metodą - jadę w ciemno to będzie tanio
A tu wychodzi, że przejemy z 2100zł(tylko obiad wliczam).
No nic, chciało się Chorwacji to jedziemy się zabawić.
Nie będzie aż tak źle. Codziennie przecież nie będziesz jadł dobrego obiadu. Po prostu nie będzie apetytu na typowy obiad. Kupisz coś innego, tańszego.![]()
Z drugiej strony .... 300 kn na 3 osoby, na dobę, to naprawdę nie jest dużo. Dacie sobie radę.(Niektórzy za połowę tej ceny przeżyli,... przynajmniej tak pisali )
.png)
AndrzejJ. napisał(a): a woka swoje

.png)
.png)
.png)
leonwwa napisał(a):Ja na szczęście ryb nie lubię, za to uwielbiam kebaby/hamburgery i inne kebaby i nimi mam zamiar się "napychać",
.png)
leonwwa napisał(a):Ale pizza na pewno jest
.png)
chitua napisał(a):leonwwa napisał(a):Ale pizza na pewno jest
Oczywiście, że jest.
Ja sam skusiłem sie raz, dla odpoczynku od owoców morza.
Jadłem w Dubrowniku, max. 300 metrów przed bramą Pile - pyszna, inna niż w ojczyźnie, koszt około 50 kun (35-75 w zależności od rodzaju).
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne