Jacek L napisał(a):Teraz ja się zapytam .... mój młody (raptem 10 lat) dostał Nikon Coolpix 8800 od dziadka - i teraz pytanie - co to jest warte ? na oko to sprzęt z wysokiej półki - w każdym razie ja się trochę pogubiłem głównie w "menu" fotki robi dość wyraziste .... hmmmm miałem do czynienia z gówienkami za parę zł ... tylko ustawić na człowieka i kliknąć .. a zawsze zamazane - tu jest inaczej - nastawiam na człowieka ,kilkam i och żesz .. jest ostro ....może ktoś mnie uświadomi ? ..... będę stokrotnie dźwięczny
Jacek L napisał(a):... mój młody (raptem 10 lat) dostał Nikon Coolpix 8800 od dziadka - i teraz pytanie - co to jest warte ?...
JacYamaha napisał(a):Prostej odpowiedzi nie ma. Można czytać i czytać i czytać...
A dlaczego nie FZ50 ? (mój, nie do sprzedania, ma potencjał).
JacYamaha napisał(a):Nowy można jeszcze kupić - widziałem ostatnio ale cena to mnie powaliła (1840 PLN)
yahhoo napisał(a):JacYamaha napisał(a):Nowy można jeszcze kupić - widziałem ostatnio ale cena to mnie powaliła (1840 PLN)
na allegro do 1300zł ale same używki bez gwarancji, a jaki panas w podobnej cenie jest "następcą" tego F50 ,
dzięki @piter83pl za wskazówki ale jako zaczynający przygodę z fotografia nie porwę się jeszcze na lustrzankę,
Powrót do FotoCroClub - dyskusja