Jak zarabiają to OK... ale tak czy inaczej komentarze są świetne
Taki obiektyw jak ja pokazałem można kupić jedynie dla lansu i z zaklejoną nazwą firmy nosić się z nim po Krupówkach uważając przy tym, żeby kogoś nie zabić
FUX napisał(a): jedni kupuja taki obiektyw
FUX napisał(a):Leszek Skupin
A nie braleś pod uwagę faktu, ze jedni kupuja taki obiektyw dla lansu, tylko, jak sie z TYM lansować, skoro nieporęczne, a inni, zapewne większość, używa tego, aby zarabiać....
Plumek napisał(a):FUX napisał(a):Leszek Skupin
A nie braleś pod uwagę faktu, ze jedni kupuja taki obiektyw dla lansu, tylko, jak sie z TYM lansować, skoro nieporęczne, a inni, zapewne większość, używa tego, aby zarabiać....
Chłopcy... A nie wzięliście pod uwagę możliwośći napisania komentarza przez żartownisia? Przecież to widać! Hehehe Zdarzyło mi sie pare razy trzymać w rękach jasną trzysetkę L Canona na jakimś meczu. Raz sześćsetkę (oczywiscie nie swoją!). To wszystko. Może teraz czasy sie zmieniły? Najprędzej to pewnie mają takie coś szantażyści Jedna odpowiednia fotka i kasa na koncie jest
FUX napisał(a):Plumek. Dobrze prawisz...
dub.religion napisał(a):Jakoś nie potrafię się ekscytować takim aparatem, podobnie jak Rollsem.
Wolę się cieszyć tym co mam przed obiektywem.
dub.religion napisał(a):Jakoś nie potrafię się ekscytować takim aparatem, podobnie jak Rollsem.
Wolę się cieszyć tym co mam przed obiektywem.