Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jakalustrzanka???

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 19.12.2008 11:08

Monte Christo napisał(a):straszne !

Ja bym powiedziała, że żałosne. To, że się mnie czepiłeś, jak rzep psiego ogona :)
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 08.01.2009 16:53

Mam do Was drodzy forumowicze pytanie. Jeśli w lustrzance nie mam live view to jedyny podgląd jaki mam to wizjer, a nie lcd, tak?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 08.01.2009 17:02

Tak.
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 08.01.2009 18:03

Tak, i dlatego szybko przybywa zmarszczek wokół oczu :wink: :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.01.2009 18:18

maciek1956 napisał(a):Rafale---ja nie dam się przekonać, kupię Pentaxa K200 D :D

Miałem ostatnio w ręku...stosunkowo szybki do opanowania ...jeden feler po oczach bije .Made in Vietnam :wink:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 08.01.2009 23:38

hepik napisał(a):
maciek1956 napisał(a):Rafale---ja nie dam się przekonać, kupię Pentaxa K200 D :D

Miałem ostatnio w ręku...stosunkowo szybki do opanowania ...jeden feler po oczach bije .Made in Vietnam :wink:

Łeeeee tam :) Ma gwarancję? Ma. Działa? Działa.

A zegarek to pewnie nosisz tylko szwajcarski nie? ;)

Daj spokój... Wiele sprzetów teraz robionych jest w Azji i już.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.01.2009 04:56

Słowo"feler" może niefortunne...po prostu się zdziwiłem,że nie Made in China... :wink:
Wietnam to bardziej z Vietkongiem a ostatnio z pangą mi się kojarzy :lol:
Egzemplarz był czarny,napis biały,duży , mało dyskretnie umieszczony na korpusie i na obiektywie.
Wietnam jako producent akurat fotoaparatu zaufania nie budzi jakiegoś nadmiernego...zapewne to stereotyp ale jak to ze stereotypem-ciężko się go pozbyć. :wink:
Poprzednia strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

jakalustrzanka??? - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone