napisał(a) mirnie » 18.08.2006 19:04
oczewiscie karta allle zaryzykuje na połowie stacji bedą ściemniać że mają awarie czytnika i będą chciec gotówke..... miałem właśnie taki problem a poradziłem sobie w prosty sposób.......kiedy juz na którejś z kolei miły pan poinformował mnie że nie może karty przyjąc choć na szybie widniała naklejeczka wiza elektron i nie było info. iż jest nieczynna na kolejną stacje podjechałem grzecznie sprawdziłem iż naklejka wiza widnieje podszedłem do nie miłego pana machnęłem mu kartą przed nosem i poprosiłem o nalanie paliwa drugiego pana co mi grzecznie wykonano i zgodnie z moimi przewidywaniami awaria no karta ja pokazałem znaczek wiza-elektron na karcie i na szybie obok czytnika wruszyłem ramionamii jeszcze powiedziałem iż nie ma informacji o awarii a ja karte temu drugiemu panu pokazywałem przed nalaniem paliwa.... chcieli kase pewnie euro i o jakiś markach mówili ja poprosiłem żeby zadzwonili po policje to wyjasnimy i nagle problem zniknął burczeli pare minut hm ja im na odchodne powiedziałem ........jaja sobie robicie cwaniaczki......ale chyba nic nie zrozumieli i tak z uśmiechami na twarzach sie rozstaliśmy...