Proponuję następującą zabawę: dowiedzmy się, jaką trasą najczęściej jeździmy do Chorwacji. Całoś w formie ankiety, więc wyniki od razu widoczne. No i można głosować tylko raz.
Proponowane trasy:
1. Słowacja (Czechy) - Węgry (przez Budapeszt) - Chorwacja
2. Słowacja (Czechy) - Węgry (przez Budapeszt) - Chorwacja - BiH - Chorwacja
3. Słowacja (Czechy) - Węgry (przez Csorną, Sombathely, Lenti) - Słowenia - Chorwacja
4. Słowacja (Czechy) - Węgry (przez Csorną, Sombathely, Letenye) - Chorwacja
5. Słowacja - Austria - Słowenia - Chorwacja
6. Czechy - Austria - Słowenia - Chorwacja
7. Niemcy - Austria - Słowenia - Chorwacja
8. Inna (proszę opisać)
Trasy przez Węgry trochę porozdzielałem, gdyż można jechać autostradą bądź wzdłuż granicy z Austrią (tu są dwa warianty - albo przez Słowenią, alebo odbijamy na Letenye). Trasy przez Austrię generalnie nie różnią się tak bardzo, dlatego przedstawiłem mniej dokładnie. Jeżeli jest jeszcze jakaś trasa, a nie przedstawiłem jej, proszę o info, dodam ją do ankiety.
Na koniec małe wytłumaczenie techniczne: dlaczego ankieta o trasach dojazdowych tu, w temacie Kempingi, a nie w temacie Trasy, noclegi... Sprawa jest prosta: tam nie można zrobić ankiety. I mimo iż prosiłem o to admina i moderatora od listopada temat jest ignorowany. Przepraszam więc za małe zamieszanie. Link do ankiety podam w temacie Jaką trasę wybrać, a tu będziemy głosować i oglądać wyniki.