piekara114 napisał(a):Jakim aparatem robisz zdjęcia? Twoje niebieskie kolory są mocno soczyste....
Oj tak. U mnie wysoko też jest Kamenjak.Epepa napisał(a):Moim zdaniem jeden z najpiękniejszych punktów widokowych w Cro.
piekara114 napisał(a):Oj tak. U mnie wysoko też jest Kamenjak.Epepa napisał(a):Moim zdaniem jeden z najpiękniejszych punktów widokowych w Cro.
Epepa napisał(a):Widok twierdzy niesamowity, na mnie też zrobił duże wrażenie. Moim zdaniem jeden z najpiękniejszych punktów widokowych w Cro.
piekara114 napisał(a):U mnie wysoko też jest Kamenjak.
ZytaS napisał(a):Widoki z Twierdzy Hiszpańskiej przepiękne, za każdym razem zachwycamy się nimi od nowa. W tym roku skusiliśmy się też na wjazd do Fortu Napoleona, nie można wejść do samej twierdzy, bo jest tam obserwatorium astronomiczne. Widoki spod tej twierdzy rozpościerają się o wiele dalej (w pobliżu niestety mało estetyczne wysypisko śmieci), a Twierdza Hiszpańska wydaje się być całkiem niewielką konstrukcją. Pięknie tam i również myślę, że warto przyjechać w czasie zachodu słońca.
Widzę, że styl zwiedzania mamy podobny, nic na siłę... też wystarczył nam pogled na Dubovicę, zważywszy na trasę, jaka do niej prowadzi z miejsca, gdzie parkowaliście
empire13 napisał(a):Twierdza, a w zasadzie widoki z niej, są cudowne. Warto przy okazji pospacerować po parku. Tylko że mając auto przy twierdzy wraca się potem pod górkę
te kiero napisał(a):empire13 napisał(a):Twierdza, a w zasadzie widoki z niej, są cudowne. Warto przy okazji pospacerować po parku. Tylko że mając auto przy twierdzy wraca się potem pod górkę
Rozumiem, że chodzi o Dr.Josip Avelini Park...
te kiero napisał(a):Szczerze to nawet nie wiedziałem o jego istnieniu, jakoś przeoczyłem
te kiero napisał(a):bo pod górę niektórzy mogą mieć ciężko.
Powrót do Nasze relacje z podróży