te kiero napisał(a):Zauważyłem od pewnego czasu, że relacją nie ma zainteresowania szerszej publiki
Pewnie wielu czyta, ale różnie z czasem lub chęciami na komentowanie, w związku z wiadomymi wydarzeniami.
te kiero napisał(a):Zauważyłem od pewnego czasu, że relacją nie ma zainteresowania szerszej publiki
Wg mnie to też wpływ czytania relacji na telefonie/tablecie. Sama tak mam, podczytuję, ale z telefonu nie lubię komentować, wskakują mi różne języki i wychodzą czasami dziwne twory słowne, a nie zawsze jest czas/możliwość sprawdzenia czy komentarz jest bezbłędny (np. stojąc w kolejce do kasy a po czasie nie ma sensu czasami komentarza już dorzucać, bo dyskusja poszła w innym kierunku)te kiero napisał(a):Zauważyłem od pewnego czasu, że relacją nie ma zainteresowania szerszej publiki + jeszcze wydarzenia bieżące, dlatego tak podganiam. Poza tym, w teorii za 5,5 tygodnia może być kolejny wyjazd
piekara114 napisał(a):Wg mnie to też wpływ czytania relacji na telefonie/tablecie. Sama tak mam, podczytuję, ale z telefonu nie lubię komentować . . .te kiero napisał(a):Zauważyłem od pewnego czasu, że relacją nie ma zainteresowania szerszej publiki + jeszcze wydarzenia bieżące, dlatego tak podganiam. Poza tym, w teorii za 5,5 tygodnia może być kolejny wyjazd
Mikromir napisał(a):Chwilowo mogę zaglądać jeszcze częściej siedząc "na covidzie" więc jak dla mnie możesz pędzić z relacją.
te kiero napisał(a):Zauważyłem od pewnego czasu, że relacją nie ma zainteresowania szerszej publiki + jeszcze wydarzenia bieżące, dlatego tak podganiam.
te kiero napisał(a):Poza tym, w teorii za 5,5 tygodnia może być kolejny wyjazd
empire13 napisał(a):Pewnie wielu czyta, ale różnie z czasem lub chęciami na komentowanie, w związku z wiadomymi wydarzeniami.
Bartek1977 napisał(a):Cudowne widoki na góry i pierwszy raz widzę wodospad z możliwością takiego spaceru na tyłach!
Bartek1977 napisał(a):Ciągnie mnie do tego, żeby któryś urlop spędzić w górach!
piekara114 napisał(a): Wg mnie to też wpływ czytania relacji na telefonie/tablecie. Sama tak mam, podczytuję, ale z telefonu nie lubię komentować
Mikromir napisał(a):Może nie jestem "szerszą" publiką, ale Twoją relacją bardzo się interesuję i zaglądam regularnie.
Mikromir napisał(a):Tylka ja z natury małomówna jestem.
Chwilowo mogę zaglądać jeszcze częściej siedząc "na covidzie" więc jak dla mnie możesz pędzić z relacją.
Bardzo mi się podobają zdjęcia wodospadów!
piotrf napisał(a):Dwa , może trzy razy wysłałem posty z telefonu , gdyby jakaś siła wyartykułowała moje niecenzuralne myśli podczas tej czynności , wstydziłbym się do dziś
piotrf napisał(a):Co do "wianuszka" stolic - w moim przypadku odwiedziny w Lublanie i najmłodszej stolicy - Prisztinie zamknie listę
megidh napisał(a):Inaczej, moim zdaniem, ma się sprawa z komentowaniem miejsc, w których się było samemu. Wtedy każdy, kto tam już był, ma coś ciekawego do dodania. Dlatego opisywane przez Ciebie Split i Omiš obfitowały w sporą ilość komentarzy a inne, te mniej znane miejsca, były w większości tylko obserwowane, a komentarze zdarzały się tylko sporadyczne.
te kiero napisał(a):A jak się zapatrujesz na wyjazdy w obecnej sytuacji. Pytam, bo też mamy zaplanowany wyjazd w pierwszej połowie czerwca i generalnie to nie wiemy co robić.
piotrf napisał(a):Danusiu , nie daj się chorobom , zdrówka życzę
megidh napisał(a):Inaczej, moim zdaniem, ma się sprawa z komentowaniem miejsc, w których się było samemu. Wtedy każdy, kto tam już był, ma coś ciekawego do dodania.
te kiero napisał(a):Jeśli tylko nie ma poważniejszych dolegliwości to można w takiej sytuacji sporo zaległości w Cro.pl nadrobić.
(...) więc niebawem wrzucę ze 3 odcinki Ljubljany
majkik75 napisał(a):Ty jesteś dobry psycholog Napisać, że nikt nie komentuje i od razu masz pół strony ruchu w interesie
majkik75 napisał(a):A jeśli chodzi o komentarz do relacji, to już zaczynamy zapominać, że Ty byłeś na Hvarze ... Wracasz w jakimś skończonym czasie do domu
ZAQ_12 napisał(a):Ja się przyznaję bez bicia...... czytam wszystko na forum "od deski do deski" a w szczególności relacje z miejsc, do których się wybieram. W realu taka wygadana ze mnie sztuka .... a tu rzeczywiście rzadko cokolwiek komentuję.....
Obiecuję poprawę
majkik75 napisał(a):te kiero napisał(a):Po studiach marketingowych jestem
No, czyli trafiłem Przeciez marketing to psychologia
pozdrawiam, Michał
Powrót do Nasze relacje z podróży