empire13 napisał(a):No to czekamy
Jutro przedłużam certyfikat, jak przeżyję to cd jutro.
te kiero napisał(a):Co jeszcze zobaczymy w relacji:
- Sucuraj
- zakupy na straganach Opuzen
- Omis
- Split
- Izvor Cetine
- Strbacki Buk (od HR)
- Rastoke
- Kranjska Gora
- Ljubljana
Qrde czyli jeszcze sporo tego będzie
piotrf napisał(a):Zaintrygował mnie Strbacki Buk od HR - znam dość dobrze rzekę Unę ( w ubiegłym roku przemierzyliśmy ją całą prawie , bo bez źródeł ) , ale ten wodospad tylko od strony B&H .
te kiero napisał(a):Tymczasem prom dobija do brzegu i niebawem ładujemy się na niego, tym razem jesteśmy ustawieni najbardziej z przodu jak się da pierwsi wyjedziemy, ale jak się okaże - to jednak jest tył promu
Mniejsza z tym, przy dokowaniu w Drweniku fajne uczucie, siedząc już w samochodzie świat się obraca w miejscu.
te kiero napisał(a):To był super Hvar - kocham go za plaże, starówki, zatoczki i cudowne drogi, aczkolwiek miałem już ochotę pocisnąć autostradą; Hvar - zrealizowane marzenie na 20lecie; przyjemne z pożytecznym, zwiedzanie i odpoczynek; jednak Jadran parę kroków od App robi dużą różnicę.
walp napisał(a):Bok Dejwid, bok svima
Zaglądałem już tutaj kilka razy, ale obiecałem sobie, że zamelduję się po nadrobieniu całości. Co właśnie uczyniłem.
Ach ten otok Hvar - naše najbolje ljetovanje u Hrvatskoj. Chociaż w "Gdyni", a także w kilku innych (pięknie przez Ciebie pokazanych) miejscach nie byliśmy.
walp napisał(a):[
Z planu wynika, że jeszcze będzie ciekawie, a teraz będę już na bieżąco.
empire13 napisał(a):te kiero napisał(a):Tymczasem prom dobija do brzegu i niebawem ładujemy się na niego, tym razem jesteśmy ustawieni najbardziej z przodu jak się da pierwsi wyjedziemy, ale jak się okaże - to jednak jest tył promu
Mniejsza z tym, przy dokowaniu w Drweniku fajne uczucie, siedząc już w samochodzie świat się obraca w miejscu.
Dziwne. Z czego to wynika?
majkik75 napisał(a):te kiero napisał(a):To był super Hvar - kocham go za plaże, starówki, zatoczki i cudowne drogi, aczkolwiek miałem już ochotę pocisnąć autostradą; Hvar - zrealizowane marzenie na 20lecie; przyjemne z pożytecznym, zwiedzanie i odpoczynek; jednak Jadran parę kroków od App robi dużą różnicę.
I znów się podpisuję I widzę, że też robisz "długi" powrót i zwiedzanie po drodze różnych miejsc. Tak jak my ostatnio. Fajnie.
pozdrawiam, Michał
Powrót do Nasze relacje z podróży