Dopiero tu trafiłam, bo dość długo miałam przerwę od forum i pochłonęłam całość
Cudowny Hvar, przedstawiasz go tak, jak właśnie ja go widzę Już nie mogę doczekać się sierpniowego powrotu po raz 5
Po tytule myślałam, że będziecie stacjonować w którejś z uval na południowej stronie Gdinji, a tu okazało się że Pokrivenik
Super pomysł z odnośnikami do map google, dla kogoś kto nie zna to duże ułatwienie, nie musi sam szukać
Jestem zaskoczona ilością ludzi w Pokriveniku, u mnie końcem czerwca tyle nie było... Chociaż tłumy wtedy były na wyspie.
Miasto Hvar jak zwykle cudowne, ja go uwielbiam, na równi ze Stari Gradem.
Vrboska jak zwykle nijaka ( dla mnie ) ale dałam jej 3 szanse, 4 nie będzie. Chociaż musze przyznać, że raz udało mi się popełnić w niej piękne zdjęcie, takie lusterkowe z chmurami przy zachodzie słońca Ale to by było na tyle Pięknie u Ciebie wygląda Prapatna, nigdy nie byliśmy, chyba w tym roku to się zmieni i pojedziemy zobaczyć co i jak
Dubovicy tez nigdy nie odwiedziliśmy pomimo 4 pobytów, ale zawsze takie ilości aut, że nie wyobrażam sobie co musi się dziać na dole, a w takich warunkach nie znoszę plażować, nawet w pięknym miejscu...
Czekam na dalszą część