KURYK napisał(a):O to samo miałem zapytać, czy z głowami? Nie jadłem nigdy ,ale widziałem kilka razy i wyglądaly pysznie.
fiordek napisał(a):Tefal---> jaka wersja ? TEFAL GC 6000 XL czy TEFAL GC 3050 czy jakis inny typ ?
krispinus napisał(a):fiordek napisał(a):Tefal---> jaka wersja ? TEFAL GC 6000 XL czy TEFAL GC 3050 czy jakis inny typ ?
Tefal 600010.
Możesz grillować z dwóch stron jednocześnie (np. rybka, kiełbasa, pierś z kurczaka) lub po rozłożeniu - z jednej strony, ale masz powierzchnię 36x45cm i wtedy jest super np.do karczku.
Pojemnik na soki, płynna regulacja....
Naprawdę polecam.
Sprawdza się nie tylko na wczasach,ale często w domku sobie coś na szybko przygotujemy.
Tu możesz coś więcej poczytać.
http://www.mall.pl/grille-domowe/tefal- ... ll-classic
jogi125 napisał(a):czy warto kupić rybę Palamida czy smaczna ile może kosztować i jak się ją grilluje ....
darekpinio1 napisał(a):Witajcie !
Mam pytanie ile kosztują rybki np.Lubin lub owoce morza jak mule,kalmary,krewetki itp. na targowisku rybnym w Chorwacji ?.
matompra napisał(a):Witam, jadę już czwarty raz do Baśki Vody koło Basko Pola, lubimy owoce morza, ryby ale udało mi siętylko znaleźć jeden sklep w centrum miasta z tymi darami ale ceny są z kosmosu, czy ktoś może wie jakw tym miasteczku zaopatrzyć się w tańsze ryby itd? Pozdrawiam