Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat? [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
na przełomie lipca i sierpnia -doładnie 25.06-10.07 jadę w okolice Sibienika,na camp Slatina.Czy ktos wie jakiej pogody mogę się spodziewać i jaka może byc temperatura wody w morzu?z góry dziękuję za informacje.
beta 1 napisał(a):na przełomie lipca i sierpnia -doładnie 25.06-10.07 jadę w okolice Sibienika,na camp Slatina.Czy ktos wie jakiej pogody mogę się spodziewać i jaka może byc temperatura wody w morzu?z góry dziękuję za informacje.
Dokładnie ... wszystko wymieszane ja woda w morzu po sztormie.
[quote="beta 1"]na przełomie lipca i sierpnia -doładnie 25.06-10.07 jadę w okolice Sibienika,na camp Slatina.Czy ktos wie jakiej pogody mogę się spodziewać i jaka może byc temperatura wody w morzu?z góry dziękuję za informacje.[/quote]
Pod koniec czerwca w Chorwacji jest tak ciepło jak w Polsce w lipcu. Słońce temp. 35 stopni. Popołudniu lub nocą burze, ale bardzo rzadko. Jak ja byłam 2 tygodnie to były 3 razy