Witam,
przeczytałem forum i użyłem opcji wyszukiwania ale nigdzie nie znalazłem informacji której potrzebuję.
może ktoś z was będzie potrafił mi pomóc, pod koniec lipca wybieram się do miejscowości Tkon, na wyspie Pasman naprzeciwko biograd na moru, ciągniemy z Polski własną motorówkę, a raczej taki ponton z twardym dnem (RIB) z silnikiem o mocy 50KM, i teraz mam pytanie czy ktoś orientuje się ile kosztuje cumowanie w tamtejszej marinie. na stronie tkonu znalazłem informację (ale niestety nie znam chorwackiergo ) http://www.tkon.hr/cjenik i z tego co tam pisze wnioskuje że dziennie kosztuje to 100kn. natomiast może ktoś z was był i ma informacje z pierwszej ręki ponieważ słyszałem że jest opcja wykupu miejsca od razu na tydzień za około 200kn natomiast jest to informacja nie potwierdzona (tak twierdzi pani z adriatic.hr natomiast na stronie była też informacja że można cumować bezposrednio pod domkiem co okazało się nieprawdą, gdyż znajomi byli tam niedawno i takiej możliwości nie ma, niestety zapomnieli zapytać o ceny cumowania )
proszę o pomoc bo średnio uśmiecha mi się płacić za cumowanie 1200kn (jedziemy na 12 dni)
Pozdrawiam