piotrekbeti napisał(a):Panowie, poradziłem sobie i IGO hula i dzięki za pomoc. Mam trochę wątpliwości co do panelu aplikacji i jego funkcjonalności ale może się przyzwyczaję. Naprawdę korzystałem z różnych map ale Igo jest kompletnie niefunkcjonalne w kwestii wyboru punktu docelowego. Albo ze mną jest coś nie tak ale żadna inna Nawigacja nie jest tak nieprzyjazna kierowcy. Za cholerę nie mogę wpisać punktów trasy domyślnie. Wyszukuje jakieś reklamowane adresy.? Zamiast np. centrum miasta czy punku w pobliżu
dominikzw napisał(a):Benitos5 mam pytanko
Masz jakas specjalna aplikacje ze pokazuje Ci na pasku szybkość transmisji kb/s?
endryu napisał(a):Seeman napisał(a):Czy ktos z Was korzystał z Sygic ? Na ile ich mapy są aktualne?
Jest inny temat o nawigacji.
dids76 napisał(a):No właśnie zamiast na Waze jechałem na GM
Habanero napisał(a):dids76 napisał(a):No właśnie zamiast na Waze jechałem na GM
Mam pytanie odnośnie tej nawigacji. Mam ją zainstalowaną od tygodnia, ale nie miałem okazji przetestować w warunkach bojowych Czy Waze w trakcie jazdy będzie na bieżąco modyfikować trasę w zależności od sytuacji na trasie ?
Do tej pory jeździłem offline i mało orientuję się temacie online Wytyczyłem sobie trasę na google maps, ale może od początku jechać na Waze Będę wdzięczny za pomoc
Habanero napisał(a):dids76 napisał(a):No właśnie zamiast na Waze jechałem na GM
Mam pytanie odnośnie tej nawigacji. Mam ją zainstalowaną od tygodnia, ale nie miałem okazji przetestować w warunkach bojowych Czy Waze w trakcie jazdy będzie na bieżąco modyfikować trasę w zależności od sytuacji na trasie ?
Do tej pory jeździłem offline i mało orientuję się temacie online Wytyczyłem sobie trasę na google maps, ale może od początku jechać na Waze Będę wdzięczny za pomoc
endryu napisał(a):Habanero napisał(a):dids76 napisał(a):No właśnie zamiast na Waze jechałem na GM
Waze modyfikuje trasę w trybie używania online. Ale jest to zależne od ilości wazerów w danym rejonie, na danej trasie. Tu akurat w kierunku Chorwacji jest bardzo dużo wazerów i mapa "żyje" W Polsce testowałem wiele przejazdów z dużym natężeniem ruchu i fajnie podpowiada przejazd (we Wrocławiu także).
Habanero napisał(a):ps
Dzięki Janusz za info i już spadam tam, żeby tu nie zaśmiecać
Janusz Bajcer napisał(a):Habanero napisał(a):ps
Dzięki Janusz za info i już spadam tam, żeby tu nie zaśmiecać
Jesteś już w nawigacji.
Są dwa wątki.
endryu napisał(a):....
Podgląd online https://www.waze.com/pl/livemap
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi