piotrekbeti napisał(a):Udało się wgrać i uruchomić na Xiaomi MI 5 S Plus. Android 7.1 z nakładką MIUI. Licencja pokazana do 2018 ? Dogram jeszcze mapy Czech i Austrii. Polska i Cro wyszukuje adresy. TomTom bez powodzenia. Zobaczę na Note Samsunga jeszcze
dominikzw napisał(a):Testowałem dzisiaj Waze i mam do Was pytanie.
1. Czy jak jest fotoradał to Waze wydaje komunikat głosowy że zbliżam się do fotoradaru? Pytam bo przejeżdzałem i na mapie była informacja ale tylko graficzna za ile będe na wysokości fotoradaru - zero głosu, więc trochę to dziwne na moje.
2. Czy jak Waze jest w tle to informuje Was głosowo o problemach na drogach? Czy tylko jak jest na pierwszym planie?
piotrekbeti napisał(a):Zrobiłem kopię dodatkowych map A i CZ przez kabel usb w katalogu content/ map w dwóch lokalizacjach-crackowanej i oryginalnej. Restart telefonu, uruchomienie apki Igo i mapy są i działają. Dzięki
piotrekbeti napisał(a):benito5 ,potrzebuje rady. Igo hula na androidzie ale nie udało się wstawić dodatkowych map A i CZ. Skopiowane do folderu ogólnego content/mapy ale ich nie widać a aplikacji. Pomocy
benito5 napisał(a):...Podczas instalacji aplikacja tworzy plik sys.txt. Jeśli używasz własnych systemów i umieszczasz je w katalogu głównym folderu, aplikacja nie będzie tworzyć pliku sys.txt....
szaki17 napisał(a):Prawdopodobnie nie masz odpowiedniej licencji.
Otwórz plik "licence" (może być w katalogu głównym IGO, lub w "content").Wrzuć nowe "licencje" https://megawrzuta.pl/download/10d77b1d ... 47c54.html
Licencje (wszystkie) skopiuj do folderu "licence", te które się dublują zamień.
endryu napisał(a):benito5 napisał(a):...Podczas instalacji aplikacja tworzy plik sys.txt. Jeśli używasz własnych systemów i umieszczasz je w katalogu głównym folderu, aplikacja nie będzie tworzyć pliku sys.txt....
Wracając do moich prób instalacji na telefonie (na tym gdzie jest błąd właśnie o tym sys.txt) po instalacji apki wyświetla się plansza o udanej instalacji jednak nie tworzy się plik sys.txt w folderze iGO_Basar.
Jak rozumieć twój zapis o używaniu własnych systemów? Ale to chyba się tyczy konkretnej porady jakiej udzielałeś koledze i konkretnego urządzenia.
bluesman napisał(a):benito5 napisał(a):bluesman napisał(a):Wymiękłem nie działa i już Przeszło mi instalowanie
Próbować trzeba do skutku , za dobra navi żeby się poddawać
Poza tym po info jakie podajesz - jesteś blisko
Brakujący lub niepełny folder:/sdcard/iGO
taa tylko czego
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi