endryu napisał(a):Dalej błąd
Czyli na jednym urządzeniu działa - na drugim nie ?
benito5 napisał(a):bluesman napisał(a):Wymiękłem nie działa i już Przeszło mi instalowanie
Próbować trzeba do skutku , za dobra navi żeby się poddawać
Poza tym po info jakie podajesz - jesteś blisko
Brakujący lub niepełny folder:/sdcard/iGO
szaki17 napisał(a):Tutaj jest działający TomTom GO na Andruta, dzisiaj sprawdzony i działa
Alternatywa dla IGO które nie chce działać
pavio napisał(a):Co mogę wyrzucić z folderu map jeżeli nie potrzebuję Węgier i Czarnogóry bo widzę tam jakieś pliki typu western Europe,full Europe itp?
pavio napisał(a):Ale te europy muszą zostać -to jakieś licencje czy coś?
CZy można zastosować głos czytający nazwy ulic?
pavio napisał(a):U mnie zadziałało za pierwszym razem. Telefon Honor 7x. Tylko odwrotnie zrobiłem z lokalizacją plików ( instalka na SD- folder IGO na wewnętrznej ) bo tylko tak miałem miejsce. Teraz ciągnę dodatkowe mapy ( Czechy ,Austria,Słowenia) zobaczymy czy uda mi się je uruchomić:)
Co mogę wyrzucić z folderu map jeżeli nie potrzebuję Węgier i Czarnogóry bo widzę tam jakieś pliki typu western Europe,full Europe itp?
benito5 napisał(a):szaki17 napisał(a):Tutaj jest działający TomTom GO na Andruta, dzisiaj sprawdzony i działa
Niektórym działa , niektórym nie , u mnie działa i to na androidzie , jak i z wersją na na win . Skłonny jestem stwierdzić (mam zainstalowaną automapę , tomtoma ) najlepsze jest igo . W necie znajdziecie dużo różnych wersji tej navi , testujcie (mapy igo są takie same zarówno na androida jak i na win)
endryu napisał(a):benito5 napisał(a):szaki17 napisał(a):Tutaj jest działający TomTom GO na Andruta, dzisiaj sprawdzony i działa
Niektórym działa , niektórym nie , u mnie działa i to na androidzie , jak i z wersją na na win . Skłonny jestem stwierdzić (mam zainstalowaną automapę , tomtoma ) najlepsze jest igo . W necie znajdziecie dużo różnych wersji tej navi , testujcie (mapy igo są takie same zarówno na androida jak i na win)
Mógłbyś wrzucić Igo na windowsa z mapami Europy (ewentualnie Polska, Czechy, Austria, Słowenia, Chorwacja, Węgry, Słowacja, BiH)?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi