W IGO istnieje mozliwość posługiwania się mapami wszyskich dostawców map.Mając zmieniacz map jest to proste,TU
jest opis instalacji,działa.
misiorwroc napisał(a):Ja uzbroiłem się w Automapę 6.5 na Europę oraz Garmina z City Navigatorem 2011.10. Do tego w Garminie jest jeszcze Adria Route, więc myślę że na Pag jakoś dotrę
smer napisał(a):Wczoraj wróciłem z CRO i jestem rozczarowany najnowszymi mapami Teleatlasu do Igo8. Porażka. Było nie było, ale węgierski program mógłby chociaż Węgry mieć porządnie zaznaczone. Nowe przejście graniczne w Letenye w nawigacji od roku już wypada w szczerym polu i nie pomaga aktualizacja mapy. Ponadto całkiem sporo głównych dróg zarówno w CRO jak i na Węgrzech (przebudowy 86-tki) nikt nie raczył nanieść, a o drobiazgach typu Hvar, to nawet nie wspominam, bo ręce opadają. Oj, chyba (z prawdziwym żalem) pożegnam się z Igo na rzecz kogoś rzetelniejszego...
Sceptycy powiedzą: to zmień mapy na EMapę, czy inne.... ale przecież to IGo autoryzuje mapki, prawda?
Idzik napisał(a):smer napisał(a):Wczoraj wróciłem z CRO i jestem rozczarowany najnowszymi mapami Teleatlasu do Igo8. Porażka. Było nie było, ale węgierski program mógłby chociaż Węgry mieć porządnie zaznaczone. Nowe przejście graniczne w Letenye w nawigacji od roku już wypada w szczerym polu i nie pomaga aktualizacja mapy. Ponadto całkiem sporo głównych dróg zarówno w CRO jak i na Węgrzech (przebudowy 86-tki) nikt nie raczył nanieść, a o drobiazgach typu Hvar, to nawet nie wspominam, bo ręce opadają. Oj, chyba (z prawdziwym żalem) pożegnam się z Igo na rzecz kogoś rzetelniejszego...
Sceptycy powiedzą: to zmień mapy na EMapę, czy inne.... ale przecież to IGo autoryzuje mapki, prawda?
TELEATLAS ... niewiem ile można pisać IGO 8 + Lokalni dostawcy map (i mamy święty spokój) NAVIGO
Teleatlas ..hmmm to juz lepiej AM 6.5 na jedno wyjdzie (co do wersji 6.5 sie nie wypowiadam -ocena co do poprzednich wersji).
Teleatlas ...na węgrzech też tak sobie tam bodajże też coś bylo. TM bodajże.
Co do autoryzacji możesz sobie wybrać: TA, TM,EM, lokalnych jakiś tam dostawców TO JEST FAJNE W IGO że możesz go fajnie spersonalizować i mieć dokładne i świeże mapki itp
.
Witam, mam Adria TOPO 2.20, pojawiła się już 2,40 -znacie może roczniki tych wydań? Jeśli chodzi o Adria Route to chyba 3.0 jest najnowsza -który to rok?misiorwroc napisał(a):J...Do tego w Garminie jest jeszcze Adria Route, więc myślę że na Pag jakoś dotrę
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi