Czasami z dużym opóźnieniem.dominikzw napisał(a):Nalicza Wam w waze pkt za przejechabe km? Jeśli tak po jakim czasie? Dzisiaj przejechalem kilka km z wazem wlaczonym i na koncie efekt zerowy. Myślałem że to na bieżąco sie nalicza
Można sobie odjąć od wykroczeniowychSimonNysa napisał(a):A co można kupić za uzbierane punkty?
SimonNysa napisał(a):A co można kupić za uzbierane punkty?
Ale nam się troszkę łatwiej jeździ jak mrówki pracują też dla mrówekgrodek napisał(a):SimonNysa napisał(a):A co można kupić za uzbierane punkty?
Punkty są robione przez programistów po to aby mrówki pracowały na królową. W rezultacie , szarak traci czas edytując te wszystkie mapy , dodając drogi i obiekty , a właściciel aplikacji uśmiecha się patrząc na swój rachunek bankowy.
endryu napisał(a):Czasami z dużym opóźnieniem.dominikzw napisał(a):Nalicza Wam w waze pkt za przejechabe km? Jeśli tak po jakim czasie? Dzisiaj przejechalem kilka km z wazem wlaczonym i na koncie efekt zerowy. Myślałem że to na bieżąco sie naliczaMożna sobie odjąć od wykroczeniowychSimonNysa napisał(a):A co można kupić za uzbierane punkty?
rycerzyk1970 napisał(a):Po wytyczeniu trasy w GM obok opisów punktów trasy masz menu (3 kropki), wybierasz tam "dodaj trasę do ekranu głównego". Trasa zostanie zapisana jako skrót.
lukasz22i napisał(a):Dzięki za odpowiedź. Ja wytyczylem trasę od do i potem wytyczoną trasę modyfikowałem przeciągając jej przebieg objazdem autostrady w Słowenii. Niestety nie miałem pomysłu jak to zapisać bo samo wysłanie na telefon (jest taka opcja) powodowało że po otwarciu linka pokazała się mapa od do a nie ta zmodyfikowana.
lukasz22i napisał(a):Dzięki za odpowiedź. Ja wytyczylem trasę od do i potem wytyczoną trasę modyfikowałem przeciągając jej przebieg objazdem autostrady w Słowenii. Niestety nie miałem pomysłu jak to zapisać bo samo wysłanie na telefon (jest taka opcja) powodowało że po otwarciu linka pokazała się mapa od do a nie ta zmodyfikowana.
Yanush napisał(a):lukasz22i napisał(a):Dzięki za odpowiedź. Ja wytyczylem trasę od do i potem wytyczoną trasę modyfikowałem przeciągając jej przebieg objazdem autostrady w Słowenii. Niestety nie miałem pomysłu jak to zapisać bo samo wysłanie na telefon (jest taka opcja) powodowało że po otwarciu linka pokazała się mapa od do a nie ta zmodyfikowana.
A ja w GM porobilem sobie odcinki i zapisałem na osobnym ekranie:
Dlatego odcinkami bo nie wszystkie zażyczylem sobie, że mogą być płatne...
Dojadę do końca jednego i uruchamiam następny.
ApropoDefacto napisał(a):lukasz22i napisał(a):Dzięki za odpowiedź. Ja wytyczylem trasę od do i potem wytyczoną trasę modyfikowałem przeciągając jej przebieg objazdem autostrady w Słowenii. Niestety nie miałem pomysłu jak to zapisać bo samo wysłanie na telefon (jest taka opcja) powodowało że po otwarciu linka pokazała się mapa od do a nie ta zmodyfikowana.
Dodaj punkty pośrednie, możesz nawet kliknąć myszką na ulicę, którą chcesz jechać (w momencie gdy miałbyś wpisywać adres w okienku) zrób tak szczególnie w newralgicznych miejscach, wtedy mapka powinna być w takim stanie w jakim sobie ją ułożysz
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi