Rysio - Ja mam taki.
Dobrze trzyma się kratki, nie wylatuje (trzeba sporej siły aby rozszerzyć uchwyt do kratki, jest na jakiejś sprężynie) , uchwyt trzymający telefon zaciska się pod ciężarem telefonu ( trochę dzwoni jak nie ma w nim telefonu).
Rysio napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):
W tamtym roku też jechałem z telefonem na kratce nawiewu, ...
Masz jakiś namiar na sprawdzony uchwyt do kratki, bo sam mam 2 ale oba do d...
maxredaktor napisał(a):Ja z kolei używam takiego Stabilnie trzymał zarówno Samsunga A5, jak i teraz S8.
rufus295 napisał(a):Ja mam uchwyt który w szczelnie od cd w radiu się montuje. Dla mnie super.
toomas napisał(a):O widzisz....a ja myślałem że to ja coś knoce a to u innych też tak jest ze po wyslaniu na telefon jest inna trasa....
Garo&Justa napisał(a):Po wielu, wielu latach jazdy na GM tym razem towarzyszyć mi będzie TomTom.
Ktoś doświadczenia z TT ma?
SimonNysa napisał(a):Apropo fotoradarów, jaką aplikacja najlepiej się sprawdzi w drodze do CRO? w sensie że ma największą i najbardziej aktualna bazę fotoradarów które możemy napotkać w Czechach, Austrii lub Słowenii?
yabko napisał(a):to samo zauważyłem jak wysyłam mapę na telefon, w kompie ustawiona bez autostrad na telefonie całkiem inna mapa. Wujek Google coś psoci, muszę napisać do nich w tej sprawie
szaki17 napisał(a):Garo&Justa napisał(a):Po wielu, wielu latach jazdy na GM tym razem towarzyszyć mi będzie TomTom.
Ktoś doświadczenia z TT ma?
Ja korzystam, fajny program, prowadzi tam gdzie chcę, trafic działa no i ostrzega przed fotoradarami czego nie ma w GM.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi