Mam automape na komputerze. Czyli znajde w opcjach automapy na komputerze coś w stylu zapisz plik z trasą?
I gdzie to trzeba wrzucić na karte pamięci z Automapą?
szaki17 napisał(a):Oczywiście, wyznaczasz trasę , później menu-trasa-modyfikuj i tam masz zapisz-wczytaj.
Zapisujesz zaplanowaną trasę, szukasz pliku z trasą w miejscu gdzie go zapisałeś, kopiujesz i przenosisz do nawigacji (katalog główny AM).
szaki17 napisał(a):To ustaw w Targeo pkt. VIA które prowadzą drogą którą masz w nawigacji i po kłopocie.
romuald22 napisał(a):Ad.1. Nie "zaliczyłem" kiedyś konkretnego punktu VIA w Polsce. Po przejechaniu prawie 100 km. (znałem mniej więcej drogę - nawigacja włączona na tzw. wszelki wypadek plus inne informacje które podaje) ciągle "mówiła mi" że mam zawrócić. Skasowałem i odpaliłem od nowa cel.
walp napisał(a):romuald22 napisał(a):Ad.1. Nie "zaliczyłem" kiedyś konkretnego punktu VIA w Polsce. Po przejechaniu prawie 100 km. (znałem mniej więcej drogę - nawigacja włączona na tzw. wszelki wypadek plus inne informacje które podaje) ciągle "mówiła mi" że mam zawrócić. Skasowałem i odpaliłem od nowa cel.
Można wykasować z listy punktów taki niezaliczony punkt VIA, bez zmiany pozostałych parametrów trasy i AM nie będzie krzyczeć.
dominikzw napisał(a):Witam
Czy ktoś z Was używał może nawigacji orange z polski do chorwacji? Pytam bo podobno dla klientów orange można na 30 dni za free.
Czy na takiej trasie google maps dobrze informuje zwłaszcza którym pasem jechać???
i jeszcze jedno używał ktoś Yanosika w tle??? do informowania o fotoradach i kontralach ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi