Yanush napisał(a):Może źle się wyraziłem.. powinienem napisać niedogodność, jedna jaka mnie zraziła to ta, że po wygaśnięciu licencji odmawia współpracy (czytaj: nie działa ), na WinCE ne ma problema, działa nadal...
Yanush napisał(a):walp, nie przejmuj się, wyznaczaj trasę (-y) i w drogę
radzio327 napisał(a):Witam wszystkich za niedługo wyjazd planuje jechac na Google maps ponieważ mam w abonamencie 4.7 giga transferu w UNI moje pytanie czy powinno to wystarczyć na jazdę w dwie strony? I jaka nawigacje offline w razie czego wziasc ? Dodam ze mam wyznaczone punkty dokładnie stacje z LPG na trasie na podstawie współrzednych geograficznych wiec potrzebna navi w która można je wklepac
bigredone napisał(a):radzio327 napisał(a):Witam wszystkich za niedługo wyjazd planuje jechac na Google maps ponieważ mam w abonamencie 4.7 giga transferu w UNI moje pytanie czy powinno to wystarczyć na jazdę w dwie strony? I jaka nawigacje offline w razie czego wziasc ? Dodam ze mam wyznaczone punkty dokładnie stacje z LPG na trasie na podstawie współrzednych geograficznych wiec potrzebna navi w która można je wklepac
Mój telefon przez ponad 2 tygodnie był online i nawet 0,5 G nie zeszło. Oczywiście należy ustawić aktualizacje tylko przez wifi. Powyższe nie dotyczy krajów spoza UE. W Bośni koszty są bardzo wysokie.
walp napisał(a):bigredone napisał(a):radzio327 napisał(a):Witam wszystkich za niedługo wyjazd planuje jechac na Google maps ponieważ mam w abonamencie 4.7 giga transferu w UNI moje pytanie czy powinno to wystarczyć na jazdę w dwie strony? I jaka nawigacje offline w razie czego wziasc ? Dodam ze mam wyznaczone punkty dokładnie stacje z LPG na trasie na podstawie współrzednych geograficznych wiec potrzebna navi w która można je wklepac
Mój telefon przez ponad 2 tygodnie był online i nawet 0,5 G nie zeszło. Oczywiście należy ustawić aktualizacje tylko przez wifi. Powyższe nie dotyczy krajów spoza UE. W Bośni koszty są bardzo wysokie.
Przez wi-fi nie ma kosztów, a tutaj chyba chodzi o pakiet internetowy w ramach abonamentu. Poza tym, podczas jazdy nie mamy najczęściej dostępu po wi-fi. Chyba, że czegoś nie rozumiem, to proszę o wyjaśnienie, bo za dwa dni ruszam w drogę.
endryu napisał(a):Nawigacja pracuje online - pakiet danych.
Należy ustawić dla aplikacji aktualizację tylko przez wi fi aby wyeliminować pobieranie z pakietu danych.
radzio327 napisał(a):Witam wszystkich za niedługo wyjazd planuje jechac na Google maps ponieważ mam w abonamencie 4.7 giga transferu w UNI moje pytanie czy powinno to wystarczyć na jazdę w dwie strony?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi