Yanush napisał(a):marek.pl3 napisał(a):Yanush napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):...zaś wszystkie te miejsca z automapą bez najmniejszego problemu...
AMEN
Potwierdzam, od 2005 roku z Automapą pod WinCE i żadnych problemów
Szkoda, że już na AM w WinCE je pojeździmy niedługo
Yanush napisał(a):
Szkoda, że już na AM w WinCE je pojeździmy niedługo
mapex2608 napisał(a):Wybrałem się na wycieczkę. Kravica, Medjugorie, Mostar, Błagaj. Dopóki był zasięg z nadajników chorwackich, dopóty korzystałem z Waze. Kiedy telefon przełączył się na Bośniackie nie miałem netu. Co prawda wcześniej pobrałem mapy tego terenu z Google Maps, jednak to co wytyczał GM doprowadzało mnie do szewskiej pasji. Na pokładzie miałem jeszcze OsmAnd. Nawigacja off line. Dopiero dzięki niej dotarłem bez problemu do kolejnych etapów. Po raz ostatni wybrałem się bez papierowej mapy. Amen.
Farstone napisał(a):mapex2608 napisał(a):Wybrałem się na wycieczkę. Kravica, Medjugorie, Mostar, Błagaj. Dopóki był zasięg z nadajników chorwackich, dopóty korzystałem z Waze. Kiedy telefon przełączył się na Bośniackie nie miałem netu. Co prawda wcześniej pobrałem mapy tego terenu z Google Maps, jednak to co wytyczał GM doprowadzało mnie do szewskiej pasji. Na pokładzie miałem jeszcze OsmAnd. Nawigacja off line. Dopiero dzięki niej dotarłem bez problemu do kolejnych etapów. Po raz ostatni wybrałem się bez papierowej mapy. Amen.
Wczoraj bylem we wszystkich tych miejscach oprócz Medjugorie i trafiłem według znakow i papierowego atlasu, pozdrawiam
Farstone napisał(a):Wczoraj bylem we wszystkich tych miejscach oprócz Medjugorie i trafiłem według znakow i papierowego atlasu, pozdrawiam
PWojtek napisał(a):A googlemaps jak się sprawdza w porównaniu do automapy?
Sprawdzał ktoś może?