Jonas201 napisał(a):Yanush napisał(a):Martinez77 napisał(a):Polecam nawigację Here maps. Jest całkowicie darmowa i działa offline. W zeszłym roku cała trasa tam i z powrotem bez problemu.
Szkoda, że nie ma na WinCE..
Przeciez na modecoma wgrasz sobie o wiele lepszy program.
Yanush napisał(a):Jonas201 napisał(a):Yanush napisał(a):Martinez77 napisał(a):Polecam nawigację Here maps. Jest całkowicie darmowa i działa offline. W zeszłym roku cała trasa tam i z powrotem bez problemu.
Jakaś sugestia?
Jonas201 napisał(a):Yanush napisał(a):Jonas201 napisał(a):Yanush napisał(a):Martinez77 napisał(a):Polecam nawigację Here maps. Jest całkowicie darmowa i działa offline. W zeszłym roku cała trasa tam i z powrotem bez problemu.
Jakaś sugestia?
IGO PRIMO mapy HERE 2017Q1
bonku napisał(a):wróciłem na here na lumii 640 i było ok, bez żadnych problemów. wygrałem potrzebne mapy, ustawilem punkty pośrednie wybranej przeze mnie wcześniej trasy (tzn. ew. objazdy cvetlin i mlp) i jazda. wspomagałem się internetem.
robberto napisał(a):bonku napisał(a):wróciłem na here na lumii 640 i było ok, bez żadnych problemów. wygrałem potrzebne mapy, ustawilem punkty pośrednie wybranej przeze mnie wcześniej trasy (tzn. ew. objazdy cvetlin i mlp) i jazda. wspomagałem się internetem.
Czy Here wskazywała wiarygodny czas pozostały do końca drogi ?
robberto napisał(a):bonku napisał(a):wróciłem na here na lumii 640 i było ok, bez żadnych problemów. wygrałem potrzebne mapy, ustawilem punkty pośrednie wybranej przeze mnie wcześniej trasy (tzn. ew. objazdy cvetlin i mlp) i jazda. wspomagałem się internetem.
Czy Here wskazywała wiarygodny czas pozostały do końca drogi ?
rosa.arkadiusz napisał(a):a orientujecie sie czy cos pobierze jak mamy mapke zgraną na smartfona? generalnie ceny roamingu sie zmieniły i chyba nie ma potrzeby?
lu5asz napisał(a):Też używam Here i jestem zadowolony.Głównie używam aby pokazywała ograniczenia prędkości ,pozostały czas jazdy.Jeśli chodzi o trase to głównie patrze na znaki drogowe.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi