sito_zabrze napisał(a):Ja kilka razy jechałem z automapą, bezproblemowo. W tym roku kupiłem Tomtoma. Obsługa mega prosta. Bardzo dobre mapy testowane w Polsce. Samo urządzenie dobrze wykonane, obraz czytelny nawet w słońcu. W drodze do Cro porównam tomtoma z mapami google w telefonie. Jedziemy we wrześniu to raczej bedzie bezproblemowa jazda
piotrulex napisał(a):Ja w tym roku seryjna, wbudowana VW aktualizowana jakoś w marcu. Do tego po raz pierwszy google online na androidzie. Zobaczymy jak to się sprawdzi choć testuje od kilku miesięcy i mam obawy.(...) Wczoraj np. jechałem trasą majac po drodze standardowo Inowrocław.
rocker napisał(a):piotrulex napisał(a):Ja w tym roku seryjna, wbudowana VW aktualizowana jakoś w marcu. Do tego po raz pierwszy google online na androidzie. Zobaczymy jak to się sprawdzi choć testuje od kilku miesięcy i mam obawy.(...) Wczoraj np. jechałem trasą majac po drodze standardowo Inowrocław.
Tydzień temu byłem w Inowrocławiu, zawsze tam jeżdżę przez Kruszwicę od A1, nigdy nie miałem problemów, na Toruń zapchana zwykle trasa bo to główna tranzytowa droga.
W tym roku będzie Garmin + fabryczna navi w Skodzie
endryu napisał(a):Info o Automapie na mobilnego windows-a https://www.dobreprogramy.pl/AutoMapa-p ... 81905.html
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi