woytheck napisał(a):jaki obszar można wrzucić na telefon?
andy13 napisał(a):w ubiegłym roku na całej trasie do i z cro (a szczególnie do, kiedy zamknięty został sv. Rok i trzeba było objeżdżać przez Gracac i okolice) używałem googleMaps online - transfer, jaki zużyłem to 200Mb, dziś, kiedy zmiany w roamingu już stały się faktem - tylko googleMaps online. Oczywiście nie ma tak dobrego asystenta pasa, jak nawigacje z prawdziwego zdarzenia, ale bieżąca sytuacja na drodze, szczególnie gdy wielu użytkowników - nie do przecenienia.
AniaAn napisał(a):andy13 napisał(a):w ubiegłym roku na całej trasie do i z cro (a szczególnie do, kiedy zamknięty został sv. Rok i trzeba było objeżdżać przez Gracac i okolice) używałem googleMaps online - transfer, jaki zużyłem to 200Mb, dziś, kiedy zmiany w roamingu już stały się faktem - tylko googleMaps online. Oczywiście nie ma tak dobrego asystenta pasa, jak nawigacje z prawdziwego zdarzenia, ale bieżąca sytuacja na drodze, szczególnie gdy wielu użytkowników - nie do przecenienia.
W tym i ubiegłym roku google maps offline. W pierwszą stronę ponieważ był wypadek pod Graz przeszliśmy w online i na pewno dużo nie pobrało, bo mapy już były ściągnięte w Łodzi do off. Łączny koszt wszystkich rozmów i MB to było +30zł do rachunku a teraz po zmianach będzie można śmigać online - tylko wtedy bateria szybciej leci.....
Yanush napisał(a):Mam pytanko odnośnie Automapy... w jaki sposób przenosi się współrzędne z map wuja Gugla do Automapy?
Jakiś "przelicznik"/ kalkulator?
lexx napisał(a):zmień format koordynatów. Jak już jesteś w oknie wpisywania danych to u dołu jest ikona z poziomymi liniami tam zmieniasz format. Dla google to pierwszy od dołu.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi