Witam
Czy ktoś z forumowiczów orientuje się ile może pobierać danych nawigacja samochodowa działająca online .
Gdzieś przeczytałem , że NaviExpert pobiera 35mb za 1100 kilometrów .
szaki17 napisał(a):A jak się boisz dużego transferu danych to uruchamiaj Wi-Fi tylko w newralgicznych miejscach, duże miasta, granice, bramki w Lucko itp.
greenrs napisał(a):szaki17 napisał(a):A jak się boisz dużego transferu danych to uruchamiaj Wi-Fi tylko w newralgicznych miejscach, duże miasta, granice, bramki w Lucko itp.
Nie bardzo rozumiem. Po co wi-fi w czasie jazdy samochodem i co to ma do dużego transferu danych?
greenrs napisał(a):szaki17 napisał(a):A jak się boisz dużego transferu danych to uruchamiaj Wi-Fi tylko w newralgicznych miejscach, duże miasta, granice, bramki w Lucko itp.
Nie bardzo rozumiem. Po co wi-fi w czasie jazdy samochodem i co to ma do dużego transferu danych?
jerzy26 napisał(a):Nawigacja łączy się z telefonem po Bluetooth a nie wifi, są do tego odpowiednie aplikacje, np. w Garminie -Smartphone Link, działa świetnie.
dangru napisał(a):Witam
Czy ktoś z forumowiczów orientuje się ile może pobierać danych nawigacja samochodowa działająca online .
dangru napisał(a):Witam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi