otwierak napisał(a):Każda nawigacja jest urządzeniem wspomagającym kierowcę a nie jego zastępującym.
otwierak napisał(a):Ja przy planowaniu dłuższych tras dzielę je sobie na odcinki i je zapisuję - np. między granicami państw.
algirdas napisał(a):Cześć. A czy miał ktoś z Was styczność z mapami HERE na Androida? Darmowe i działają offline. Po zainstalowaniu wyglądają całkiem spoko. Drogę wytyczają chyba też nie najgorzej (przeleciałem cała trasę w domu póki co). Ktoś coś?
pzdr
marek.pl3 napisał(a):MWN napisał(a):I pozwalasz żeby Cię baba prowadziła i mówiła jak masz jechać? Ja tam wolę Hołowczyca!
Jedna z niewielu kobiet do których mam zaufanie. He he
szaki17 napisał(a):nagato.1985 napisał(a):uzywam TomTom Go500.
Jestem z niej zadowolony----AutoMape mam zamiar wyprobowac w najblizszym czasie. Bede uzywal jej w telefonie. Zobaczymy co i jak.
I TomTom-a się trzymaj, AutoMapa od około roku pikuje w dół z jakością swojego programu (skopane wyznaczanie trasy, do du.y ikony POI itp.) i jakością map.
Tutaj dyskusja na temat najnowszej aktualizacji.
JackDaniels;) napisał(a):Jednak wolę atlas papierowy, żonę za pilota, oznakowanie drogowe i czujne oko
JackDaniels;) napisał(a):ostatnio w łikend majowy Panu Hołkowi bardzo podziękowałem w Czeskich lasach, pozostał w nim na zawsze
marek.pl3 napisał(a):po siódme i chyba najważniejsze, to ona nie ma ma mózgu, tylko procesor, więc ty MY musimy pomyśleć jak z niej korzystać !!!
marek.pl3 napisał(a):algirdas napisał(a):Cześć. A czy miał ktoś z Was styczność z mapami HERE na Androida? Darmowe i działają offline. Po zainstalowaniu wyglądają całkiem spoko. Drogę wytyczają chyba też nie najgorzej (przeleciałem cała trasę w domu póki co). Ktoś coś?
pzdr
Mapy w porządku, ale o ile pamiętam, to nie było opcji "przez", być może już to poprawili, trzeba by przetestować.
rusek_3000 napisał(a):Witam
Najlepsza to nawigacja to moja żona, która przed każdym wyjazdem korzysta z maps google. Przeleci ludzikiem po co ciekawszych skrzyżowaniach i zjazdach, trochę notatek w notesiku i zawsze doprowadzi naz do celu.
MWN napisał(a):No polska AutoMapa wygrywa pozostawiając Here daleko w polu. Np. na skrzyżowaniu A 4 i A 18 (rozwidlenie) prowadząc do Berlina każe jechać w "kierunku miejscowości Wrocław", dokładnie na odwrót jak trzeba. Językowo jest całkiem skopana. I samo podpowiadanie dużo za daleko od miejsca wykonaniia manewru.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi