MirekSR napisał(a):Na czym jeździcie, co polecacie, co ma dobrego traffica i o radarach ostrzega?
MirekSR napisał(a):A co powiecie o Automapie? Kupiłem na rok, ale zastanawiam się, jak będzie z trafikiem, GM tu nie będzie lepsza. Chciałem TomToma, ale nie działa mi na telefonie, nie wiem dlaczego...
MirekSR napisał(a):@Komaciek dzięki za informację, właśnie tego się obawiam, tylko to co piszesz, to z doświadczenia, czy czytałeś, słyszałeś ...?
markid napisał(a):@yarko2000 - porównujesz wersje TTG i GM na smartfona czy na Android Auto ?
Bo zwykle wersje na Android Auto bardzo różnią się funkcjonalnie (znacznie ograniczona funkcjonalność) od wersji smarfonowych (apka jest ta sama ale a w AA zwykle zupełnie inaczej działa, ... i wygląda).
ps. ja na wyjazdach zwykle używam Waze i GM w Android Auto, wg mnie ta pierwsza całkiem dobra jako navi samochodowe, choć ma niedoróbki i swoje dziwactwa.
paulr napisał(a):mymaniek napisał(a):Polecam nawigację SYGIC działa offline na GPS
nawigacja offline w 2024r jest lekko bez sensu tym bardziej w UE. Zwykłe mapy google + korki online jest milion razy lepsze.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi