Problem tylko polega na tym, że po roku darmochy musisz płacić i to nie mało. A jeśli się przyzwyczaisz to trudno zrezygnować
Rozumiem, że o to właśnie chodzi, dlatego wystrzegam się takich promocji.
greenrs napisał(a):Rozumiem, że o to właśnie chodzi, dlatego wystrzegam się takich promocji.
greenrs napisał(a):Problem tylko polega na tym, że po roku darmochy musisz płacić i to nie mało. A jeśli się przyzwyczaisz to trudno zrezygnować
marecky81 napisał(a):Płacę 62 zł rocznie. To dużo? Pierwszy raz instalowałem 5 lat temu i była promocja dla nowych klientów, abonament roczny "do końca życia" w cenie półrocznego. Normalny to teraz chyba 90 zł.
greenrs napisał(a):Problem tylko polega na tym, że po roku darmochy musisz płacić i to nie mało. A jeśli się przyzwyczaisz to trudno zrezygnować
stachan napisał(a):Jeśli po darmowym roku nie zamierzamy przedłużać subskrypcji, powinniśmy pamiętać również o odłączeniu karty od konta. Po tym czasie system może bowiem sam pobrać opłatę za kolejny, już płatny, rok usługi. W takiej sytuacji pozostaje nam powrót do darmowych nawigacji, np. do Google Maps.
Bartolo napisał(a):Jestem w Podacy, planuje wypad do Mostaru, to jest około 2,5 h w obie strony, nie mam nic oprócz google maps, tylko skoro to nie UE, to boję się że rachunek mnie zabije
marecky81 napisał(a):Podstawa przed wyjazdem to wyłączyć automatyczne aktualizacje.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi