napisał(a) rocker » 05.07.2023 08:50
kombiak napisał(a):Dzień dobry . Proszę o podpowiedź, bo zgłupiałem - Waze ma
komunikaty głosowe , to jasne, ale wręcz wczoraj o suszarce dowiedziałem się jak...zobaczyłem policjanta . Czy coś mogę mieć źle ustawione, że apka nie dała "sygnału" ? Mam kliknięte
wszędzie powiadomienia. Po minięciu policjanta spojrzałem na telefon i ikonka kontroli prędkości była .
pytanie czy miałeś sparowany telefon z autem, ja tam miałem z Yanosikiem, że był brak komunikatów głosowych, trze wtedy sprawdzić w dwóch miejscach w ustawieniach w samej apce lub w ustawieniach telefonu przy komunikatach do dane apki. Jak nie masz sparowane to w sumie posobnie możesz szukać. Pytanie gdzie jechałeś i gdzie byłeś. Ja Waze nie używam bo zauważyłem że na dłuższych trasach potrafi się zawiesić, mój przypadek: jedziemy na noc, by zdążyć rano na prom, robimy pauzy a Waze pokazuje że mam wciąż sporo czasu (nawigacja działała), po którymś razie zorientowałem się że coś nie tak, i jak uruchomiłem telefon na nowo i apke nagle czasu zaczęło brakować.
Na niemieckiej stronie TomTom jes teraz promocja na aplikacje na komórkę, normalnie płatna a teraz rok gratis jest, trzeba tylko pokombinować z rejestracją. Jak coś to służę pomocą