markid napisał(a):Kilka tygodni temu wprowadzili do Waze obsługę nowego interfejsu CoolWalk z nowej wersji Android Auto i te zmiany mi się spodobały. Jednak po ostatniej aktualizacji dużo popsuli w Waze, np.:
- wiesza się podczas wyznaczania trasy,
- zniknęły domyślne adresy Dom i Praca i jakoś nie da się ich ustawić,
Ze śmiesznych tekstów - jak chcę sobie polepszyć humor to włączam Waze, a ona mi mówi:
"Przypomniam o obowiązku włączenia świateł" - dosłownie tak.
Chris_M napisał(a):marecky81 napisał(a):Niektóre, kompatybilne z AA.
A konkretnie?
TomTom? Mapy.cz? Sygic?
marecky81 napisał(a):Chris_M napisał(a):marecky81 napisał(a):Niektóre, kompatybilne z AA.
A konkretnie?
TomTom? Mapy.cz? Sygic?
TomTom na pewno, bo sam używam.
AmiGo czyli uproszczona i bezpłatne wersja TomTom, Here, Waze, AM, Sygic.
Szkoda, że nie ma IGO, którą uważam za jedną najlepszych aplikacji navi, zwłaszcza na południową Europę.
marecky81 napisał(a):Eh...Win CE to starożytność, pamiętam pierwszą nawigację Larka 15 lat temu, wtedy właśnie ściągnąłem IGO (wersja z torrenta ) Pamiętem specjalistyczne fora i zażarte dyskusje nad ikonkami POI...
benito5 napisał(a):marecky81 napisał(a):Eh...Win CE to starożytność, pamiętam pierwszą nawigację Larka 15 lat temu, wtedy właśnie ściągnąłem IGO (wersja z torrenta ) Pamiętem specjalistyczne fora i zażarte dyskusje nad ikonkami POI...
Mógłbyś się pomylić Kolego - pisząc że "Win CE to starożytność" choć prawdą jest że większość użytkowników używa wersję na androida (np.tablet - kierowcy zawodowi , czy telefon - bo "prawie" każdy ma)
Natomiast nadal istnieją (i mają się dobrze ) fora dotyczące różnych wariantów IGO (bo mapy -zapewne jak wiesz są takie same pod androida czy win_ce)
Niemniej jednak ja korzystam z 7 calowego win_ce od kilkunastu lat
(a na telefonie i tablecie - to kopie zapasowe)
benito5 napisał(a):marecky81 napisał(a):Eh...Win CE to starożytność, pamiętam pierwszą nawigację Larka 15 lat temu, wtedy właśnie ściągnąłem IGO (wersja z torrenta ) Pamiętem specjalistyczne fora i zażarte dyskusje nad ikonkami POI...
Mógłbyś się pomylić Kolego - pisząc że "Win CE to starożytność" choć prawdą jest że większość użytkowników używa wersję na androida (np.tablet - kierowcy zawodowi , czy telefon - bo "prawie" każdy ma)
Natomiast nadal istnieją (i mają się dobrze ) fora dotyczące różnych wariantów IGO (bo mapy -zapewne jak wiesz są takie same pod androida czy win_ce)
Niemniej jednak ja korzystam z 7 calowego win_ce od kilkunastu lat
(a na telefonie i tablecie - to kopie zapasowe)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi