Po aktualizacji softu i map w garminie drivesmart 61 lmt s pojawił
się most Pelješac.
Baldini napisał(a):Wczoraj testowałem Waze na trasie Budapeszt - Orebić . Plusy: super powiadomienia o radarach, autach na poboczu itp. Wady: nie uwzględnia korków (no chyba , że gdzieś ta opcja jest ukryta) i można się naciąć . Pod tym względem zdecydowanie lepiej wypada GM.
kranu napisał(a):Ja mam w Waze włączone wyświetlanie korków i ostatnio mnie wpakował w zator, chociaż Google Maps wcześniej zalecał skręcić.
Myślałem, że te dwa produkty Google wymieniają się danymi.
dids76 napisał(a):GM sobie u mnie przegrało tym ze kilkakrotnie zaczęło prowadzić objazdem który był drogą polną lub drogą z przejściem granicznym przez które nie miałem prawa przejechać (granica Slo-Hr). Od tego czasu staram się nie używać tej nawigacji podczas podróży.
St.Witch napisał(a):Czesc .
Jedziemy w koncu do Mostaru i jak wiadomo w Bosni lepiej nie ryzykowac korzystania z map,nawigacji online.
Ktos gdzies wspomnial Navigator offline. Sa to jenak wpisy sprzed kilku lat. Czy nadal polecacie?
I teraz troche glupie pytanie... czy ta nawigacja w sklepie play to taka biala strzalka na niebieskim tle?
dids76 napisał(a):GM sobie u mnie przegrało tym ze kilkakrotnie zaczęło prowadzić objazdem który był drogą polną lub drogą z przejściem granicznym przez które nie miałem prawa przejechać (granica Slo-Hr). Od tego czasu staram się nie używać tej nawigacji podczas podróży.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi