grypserek napisał(a):Nie ukrywam, że korzystam z naviexperta i go po prostu lubię. Da radę, czy lepiej na googlu?
piotrulex napisał(a):grypserek napisał(a):Nie ukrywam, że korzystam z naviexperta i go po prostu lubię. Da radę, czy lepiej na googlu?
Lepsze jest wrogiem dobrego, ale to już każdy musi ocenić sam, co jest najlepsze dla niego
ApropoDefacto napisał(a):grypserek napisał(a):Nie ukrywam, że korzystam z naviexperta i go po prostu lubię. Da radę, czy lepiej na googlu?
2 lata z rzędu na googlach trasa ~Kraków-Makarska, bez zastrzeżeń. Nie szukam niczego innego
sviva napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):grypserek napisał(a):Nie ukrywam, że korzystam z naviexperta i go po prostu lubię. Da radę, czy lepiej na googlu?
2 lata z rzędu na googlach trasa ~Kraków-Makarska, bez zastrzeżeń. Nie szukam niczego innego
Mam pytanie. Ile mniej więcej mb zżera google maps na trasie Polska - Chorwacja?
Oprócz google mam jeszcze Here WeGo więc zgubić się nie powinienem ale nie ukrywam, że główną navi ma być google maps, tym bardziej, że całą trasę z miejscami postoju ustawiłem już sobie w kompie i wysłałem na tel. Boję się tylko ile taka trasa może pochłonąć mb z pakietu.
sito_zabrze napisał(a):sviva napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):grypserek napisał(a):Nie ukrywam, że korzystam z naviexperta i go po prostu lubię. Da radę, czy lepiej na googlu?
Mam pytanie. Ile mniej więcej mb zżera google maps na trasie Polska - Chorwacja?
Oprócz google mam jeszcze Here WeGo więc zgubić się nie powinienem ale nie ukrywam, że główną navi ma być google maps, tym bardziej, że całą trasę z miejscami postoju ustawiłem już sobie w kompie i wysłałem na tel. Boję się tylko ile taka trasa może pochłonąć mb z pakietu.
Na stronie wcześniej masz
sviva napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):grypserek napisał(a):Nie ukrywam, że korzystam z naviexperta i go po prostu lubię. Da radę, czy lepiej na googlu?
Octavian napisał(a):sviva napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):grypserek napisał(a):Nie ukrywam, że korzystam z naviexperta i go po prostu lubię. Da radę, czy lepiej na googlu?
W zeszłym GM na trasie CRO-PL (ok. 1200 km) zeżarło 120mb czyli tyle co nic. W tym roku Włochy-Polska (ok. 900 km) 112 mb.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi