http://www.automapa.pl/pl/sprzedaz/auto ... i-upgrade/
Na allegro można znaleźć trochę taniej.
Bodek1 napisał(a):Tak na marginesie , ile kosztuje roczne odnowienie licencji AM.
słoma79 napisał(a):Próbował ktoś na HERE Maps śmigać do Cro? Po Polsce i w Niemczech jestem zadowolony, wie ktoś jak dalej na południe się spisuje?
kropi napisał(a): (...) baza stacjonarnych fotoradarów, przydatna szczególnie podczas tranzytu przez Austrię. (...)
arek_sosnowiec napisał(a):kropi napisał(a): (...) baza stacjonarnych fotoradarów, przydatna szczególnie podczas tranzytu przez Austrię. (...)
Moja AutoMapa krzyczała przy przekraczaniu granicy austriackiej, że używanie programów ostrzegających o fotoradarach jest w Austrii nielegalne i że opcja ta zostanie wyłączona.
Zresztą podobnie jest z video rejestratorami. Można sobie nieświadomie narobić kłopotów.
arek_sosnowiec napisał(a):Moja AutoMapa krzyczała przy przekraczaniu granicy austriackiej, że używanie programów ostrzegających o fotoradarach jest w Austrii nielegalne
kojacek napisał(a):Miałem podobnie w 2013r-za Mikulovem zostałem poinformowany, że nie można itd, po czym za kilka czy kilkanaście kilometrów pojawiło się ostrzeżenie, że za kilkaset metrów czeka przy drodze fotoradar.
Nawet nie pamiętam, czy wyłączyłem ostrzeganie czy nie.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi