Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka nawigacja pod androida do Chorwacji?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.12.2015 09:17

Każda nawigacja, nawet ta bezpłatna na głównych drogach da radę. Różnie może być w miastach i miasteczkach, o wioskach nie mówię, bo to są plamy na mapach a wiele po prostu nie istnieje.
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 30.12.2015 17:26

słoma79 napisał(a):Próbował ktoś na HERE Maps śmigać do Cro? Po Polsce i w Niemczech jestem zadowolony, wie ktoś jak dalej na południe się spisuje? :?

To nie jest polski program więc Polska nie jest tu uprzywilejowana. A skoro u nas daje radę (ja też jestem zadowolony) to w Chorwacji też powinno być ok.
słoma79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) słoma79 » 30.12.2015 17:45

Przekonam się w sierpniu czy sobie poradzi w 100%, na bieżąco aktualizuję więc powinno być ok...w razie czego mam jeszcze taką oldschoolową nawigację w wersji papierowej :mrgreen:
andrzejzabrze
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejzabrze » 30.12.2015 17:50

Daje rade , ja jechałem w tym roku. Spokojnie dala rade po Chorwacji i miastach(Zadar,Sibenik,Trogir)
waldis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldis » 03.01.2016 21:57

Jest jeszcze OsmAnd. W dwóch wersjach, darmowej (pełna funkcjonalność, ale ograniczona liczba pobrań np. map, głosów, tudzież innych wtyczek) i płatna (3 dyszki bez ograniczeń).
arek_sosnowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek_sosnowiec » 20.01.2016 14:57

Macie jakieś doświadczenie z Sygic Car Navigation (konkretnie o tą wersję chodzi)?
wielbiciel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wielbiciel » 20.01.2016 18:22

arek_sosnowiec napisał(a):Macie jakieś doświadczenie z Sygic Car Navigation (konkretnie o tą wersję chodzi)?

Sprawdź czy twój pojazd jest wpisany na listę usługodawcy, masz na to 7 dni by przetestować.
Sama navi jest taka sama jak SYGIC GPS Nawigacja, czyli bardzo dobra, różnią się tylko dodatkową funkcją. Zresztą producent ma wiele dodatków rozbudowujących podstawową wersję o dodatkowe funkcje.
Jeżeli już się zdecydujesz poczekaj z zakupem na promocję które są bardzo często.
Jedna wpłata i "dożywotna" aktualizacja, ale tylko z urządzeniem na którym jest zainstalowana w momencie zakupu (rejestracji).
arek_sosnowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek_sosnowiec » 21.01.2016 11:35

Dzięki za info. Z ciekawości pytam, bo wiem, że radio w moim aucie jest w pełni kompatybilne. Od zawsze korzystam z AutoMapy którą lubię i na którą ciągle przedłużam licencję (pewnie jako jedyny użytkownik :D ). Ale skoro jest opcja bez przyklejania navi do szyby, bez kabli i w dodatku taniej ...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2016 17:13

arek_sosnowiec napisał(a):na którą ciągle przedłużam licencję (pewnie jako jedyny użytkownik :D )

Nie ty jeden, ja też mam licencję :lol:
rapez
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rapez » 21.01.2016 23:04

Bo moim zdaniem to najlepsza nawigacja, nawet garmin; którego dostałem w prezencie; nie podchodzi mi tak jak automapa.
Też mam licencje; tak się złożyło.
arek_sosnowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek_sosnowiec » 22.01.2016 08:13

rapez napisał(a):Bo moim zdaniem to najlepsza nawigacja, nawet garmin; którego dostałem w prezencie; nie podchodzi mi tak jak automapa.

Też tak myślę, choć jest mnóstwo osób które uważają inaczej. Mnie póki co nie zawiodła (no dobra, raz mnie poprowadziła przez jakieś łąki, Krzysztof miał jakiś słabszy dzień :wink: ) ale prawda jest taka, że każda nawigacja jest tak dobra, jak dokładny jest dostawca map. A w AM pod tym względem jest całkiem dobrze. Tylko ta cena :cry: ...

rapez napisał(a):Też mam licencje; tak się złożyło.

szaki17 napisał(a):Nie ty jeden, ja też mam licencję :lol:

No i brawo chłopaki. Więc nie jestem sam :D
maxredaktor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maxredaktor » 22.01.2016 09:20

Ja również przedłużam licencję na AM, i to od blisko 10 lat. Przez chwilę korzystałem równolegle z NaviExperta, który też mi się w podobał, kilka razy uchronił mnie przed mandatem i korkami. Jednak w końcu zostałem przy AM.
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 24.01.2016 00:30

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.01.2016 12:02

Kogoś może to zainteresuje, ale nie tych co jadą do Cro, lub do innego kraju.
To jest promocja tylko na PL .
Bodek1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodek1 » 24.01.2016 14:00

Tak na marginesie , ile kosztuje roczne odnowienie licencji AM.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Jaka nawigacja pod androida do Chorwacji? - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone