Garo&Justa napisał(a):Wiele lat jezdziłem na GM do Cro a od dwóch lat jadę na Sygic. Ustalam sobie punkty pośrednie, bo chcę jechać wg moich upodobań.
Yanush napisał(a):Sorry, zainstalowałem sobie ten SYGIC i nie mogę w nim ustalić więcej niż jeden punkt pośredni, może źle postępuję ale jakoś nie daję w nim rady.. help mi
empire13 napisał(a):Yanush napisał(a):Sorry, zainstalowałem sobie ten SYGIC i nie mogę w nim ustalić więcej niż jeden punkt pośredni, może źle postępuję ale jakoś nie daję w nim rady.. help mi
Dziwne. U mnie da się dodać kilka punktów zarówno przed rozpoczęciem trasy jak i w trakcie.
Yanush napisał(a):OK. udało się z punktami, ale nadal z tym płatnymi w HU jest problem...
empire13 napisał(a):Ja zaznaczyłem unikaj dróg płatnych przy każdym kraju. Też mi się pojawił ten komunikat. Chyba navi tego nie ogarnia.
Wydaje mi się że można unikać dróg płatnych w kilku krajach pod warunkiem że w innych pojedziesz płatnymi. Na zasadzie: albo płacisz w CZ/A albo w SK/HU.
dids76 napisał(a):Dla mnie dużym GM plusem jest możliwość stworzenia trasy na komputerze i przesłania jej do urządzenia mobilnego.
Yanush napisał(a):empire13 napisał(a):Ja zaznaczyłem unikaj dróg płatnych przy każdym kraju. Też mi się pojawił ten komunikat. Chyba navi tego nie ogarnia.
Wydaje mi się że można unikać dróg płatnych w kilku krajach pod warunkiem że w innych pojedziesz płatnymi. Na zasadzie: albo płacisz w CZ/A albo w SK/HU.
Czyli SYGIC ze mną nie pojedzie.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi