sviva napisał(a):Nie zrozumieliście mnie... Netbooka dałem jako przykład. Mnie nurtuje, czy w wersji offline na telefonie z gps bo już wiem, że taki mam podczas trasy wskaźnik który mnie prowadzi przemieszcza się razem ze mną... tzn jestem w ołomuńcu to on też pokazuje ze jest w ołomuńcu, jestem w grazu to on pokazuje to samo i czy podaje aktualne dane, czyli ile zostało trasy, czas podróży i czy to się odbywa za free..
Stendo napisał(a):sviva napisał(a):Nie zrozumieliście mnie... Netbooka dałem jako przykład. Mnie nurtuje, czy w wersji offline na telefonie z gps bo już wiem, że taki mam podczas trasy wskaźnik który mnie prowadzi przemieszcza się razem ze mną... tzn jestem w ołomuńcu to on też pokazuje ze jest w ołomuńcu, jestem w grazu to on pokazuje to samo i czy podaje aktualne dane, czyli ile zostało trasy, czas podróży i czy to się odbywa za free..
Dokładnie tak jest. Cały czas pokazuje gdzie jesteś, jaki byłby sens nawigacji bez tego. To podstawowa funkcjonalność nawigacji.
Tu masz filmik
Idziol napisał(a):sviva napisał(a):Nikt nie może podesłać jakiejś nawigacji do testowania? Nikt nie ma żadnych spostrzeżeń ani sugestii??:D
sygic, sygic aura i copilot - w zeszłym roku jechałem na sygicu, doprowadził nas bez problemu
sviva napisał(a):Idziol napisał(a):sviva napisał(a):Nikt nie może podesłać jakiejś nawigacji do testowania? Nikt nie ma żadnych spostrzeżeń ani sugestii??:D
sygic, sygic aura i copilot - w zeszłym roku jechałem na sygicu, doprowadził nas bez problemu
i działa w trybie offline?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi