szaki17 napisał(a):A tak w ogóle, to co to są "łakocie drogowe" to jest to o czym myślę
Bladego pojęcia nie mam
Kierowca: podwieźć Cię?
Łakoć drogowy: po trzysta!
szaki17 napisał(a):A tak w ogóle, to co to są "łakocie drogowe" to jest to o czym myślę
Yanush napisał(a):bonovox75 napisał(a):problemów z działaniem. Informowanie na bieżąco o korkach, wypadkach jak również o zatrzymanych autach na poboczu + oczywiście fotoradary i patrole policyjne. W Polsce jeżdżę też na Waze i nie mam problemów.
Czy tą funkcję w Waze się jakoś konfiguruje? Wczoraj jechałem "testowo" na Waze, na sąsiednim pasie był korek ok. 1km i nie widziałem (na ekranie) ani nie słyszałem żeby była jakakolwiek o tym informacja....
bracik001 napisał(a):Witam,
Kiedyś miałem zainstalowane (jakieś 3-4 lat temu) do "przenośnej" nawigacji iGo.
Bardzo mi ta nawigacja odpowiadała mimo, że była offline i mapy były aktualizowane raz w roku przed wyjazdem na wakacje
W związku z tym, że urządzenia posiada bardzo małą pamięć, skończyła się możliwość dokonywania aktualizacji. Z roku na rok pliki były coraz większe i urządzenie przestało działać.
Czy nawigacja TomTom GO oraz iGO Primo NextGen zainstalowana na Androida działa w trybie online podobnie jak GM czy Waze
Po kraju jeżdżę na GM i Yanosiku czasami włączam Waze. Chciałbym wrócić do IGO, ale tak by powrót był tego warty
benito5 napisał(a):
Ile pamięci ma to "twoje urządzenie" ? Czy padła bateria ? Może jednak warto urządzenie przywrócić do życia ?
bracik001 napisał(a):benito5 napisał(a):
Ile pamięci ma to "twoje urządzenie" ? Czy padła bateria ? Może jednak warto urządzenie przywrócić do życia ?
Ta nawigacja to jeden z pierwszych modeli GoClever. Bateria jest uszkodzona, pracuje tylko na zasilaniu zewnętrznym. Podobno szkoda inwestować w naprawę tego urządzenia.
napisał(a) szaki17 » 30.07.2018 09:29
bracik001 - Nie masz możliwości zainstalowania karty pamięci
Jeśli nie, to może wystarczy wyczyścić program ze zbędnych śmieci, np. nie potrzebnych map+POI, głosów, skinów, języków itp. i w ten sposób zwolnisz nieco pamięci.
Garo&Justa napisał(a):Mapy satelitarne zawsze sa pobierane na bieżąco. Tylko tradycyjne sa offline
ApropoDefacto napisał(a):Garo&Justa napisał(a):Mapy satelitarne zawsze sa pobierane na bieżąco. Tylko tradycyjne sa offline
Dzięki za info. Pojadę więc na tradycyjnych bo nawet nie wiem ile mam w służbowym telefonie neta w roamingu
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi