c ó d
działa Freemium license 01.01.2101
KarKoz napisał(a):Jechałem na Waze w zeszłym roku i mogę polecić. Dużo informacji o korkach itp. Zresztą w kraju też na niej jeżdżę. Raz uchroniła mnie przed korkiem na autostradzie. Ja polecam.
farow napisał(a):KarKoz napisał(a):Jechałem na Waze w zeszłym roku i mogę polecić. Dużo informacji o korkach itp. Zresztą w kraju też na niej jeżdżę. Raz uchroniła mnie przed korkiem na autostradzie. Ja polecam.
Teraz sprawdzalem mapy waze live dla Słowenii i bardzo mało użytkowników na drogach. Przypuszczam, że w nocy kiedy pojadę, może być jeszcze gorzej. Jak to wygląda w rzeczywistości na południu? Jest troche tych użytkownikow ktorzy to aktualizuja czy nie?
dominikzw napisał(a):Testowałem dzisiaj Waze i mam do Was pytanie.
1. Czy jak jest fotoradał to Waze wydaje komunikat głosowy że zbliżam się do fotoradaru? Pytam bo przejeżdzałem i na mapie była informacja ale tylko graficzna za ile będe na wysokości fotoradaru - zero głosu, więc trochę to dziwne na moje.
2. Czy jak Waze jest w tle to informuje Was głosowo o problemach na drogach? Czy tylko jak jest na pierwszym planie?
bonovox75 napisał(a):problemów z działaniem. Informowanie na bieżąco o korkach, wypadkach jak również o zatrzymanych autach na poboczu + oczywiście fotoradary i patrole policyjne. W Polsce jeżdżę też na Waze i nie mam problemów.
Yanush napisał(a):Czy tą funkcję w Waze się jakoś konfiguruje?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi