maxredaktor napisał(a):Za to Orange znosi je całkowicie.
http://next.gazeta.pl/next/7,151243,21812639,orange-zaskoczyl-wszystkich-operator-znosi-oplaty-roamingowe.html#MTstream
osjann napisał(a):Po zniesieniu roamingu można do Cro jechać nawet na Yanosiku o ile w ogóle ktoś jeszcze wpadnie na ten pomysł
greenrs napisał(a):osjann napisał(a):Po zniesieniu roamingu można do Cro jechać nawet na Yanosiku o ile w ogóle ktoś jeszcze wpadnie na ten pomysł
Kolejny, który wprowadza ludzi w błąd
Na razie nikt nie zniósł roamingu Zniesiono (w przypadku rozmów i SMS-ów) lub zmniejszono (w przypadku internetu) opłaty za korzystanie z roamingu. W większości taryf można liczyć na darmowe pakiety ale one zawsze będą mniejsze niż krajowe
osjann napisał(a):No dobra bardziej chodzi o "Roam like at home" ale jak ktoś ma telefon na kartę z biedronki to rzeczywiście, może mieć problem z internetami poza PL
greenrs napisał(a):osjann napisał(a):No dobra bardziej chodzi o "Roam like at home" ale jak ktoś ma telefon na kartę z biedronki to rzeczywiście, może mieć problem z internetami poza PL
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Czy o model aparatu czy biedronkową taryfę?
Sam korzystam od 14 lat z numeru na kartę (chociaż nie z Biedronki), bo:
1. jest to tańsza opcja,
2. jest wygodniejsze,
3. sam dobieram sobie telefon i nie jestem ograniczony ofertą operatora.
Nigdy nie miałem żadnych problemów z zasięgiem, internetem, roamingiem itp.
Nie masz pojęcia o czym piszesz i powtarzasz zasłyszane gdzieś banały.
radzio327 napisał(a):Witajcie. Mam pytanie czy na nawigacji sygic wykupując typ konta kupujemy go na miesiąc czy na rok ? Jaka ewentualnie nawigacje darmowa polecicie zeby były alerty o ograniczeniach prędkości posiłkował będę sie Google maps ale tam tego nie mamy niestety a sygic w wersji darmowej tez niestety tego nie posiada
radzio327 napisał(a):Dzięki bardzo za odpowiedz a mam pytanie apropo transferu danych mam za granica 4.3 giga starczy to na jazdę na Google maps ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi