dids76 napisał(a):ART74 napisał(a):A ja się pochwale , w tym roku pojechałem nie używając nawigacji , z domu pojechałem na autostradę A1 w Czechach kierowałem się na Brno , Wiedeń , Graz , Zagrzeb , i na Split i zjechałem na Makarską wydaje mi się że prosta droga
Sam się zawsze zastanawiam po co mi nawigacja na trasie do Chorwacji, żona mi mówi: żebyś miał się z kim pokłócić"
el_guapo napisał(a):Czy mi się wydaje, czy jeszcze nikt nie podał darmowego Mapfactor Navigator'a
Aplikacja może być zasilana mapami darmowymi lub TomTom'a. Ma kilka ciekawych opcji konfiguracyjnych oraz ostrzeganie przed fotoradarami.
Jak na razie dostrzegłem jedną, dość poważną wadę - brak możliwości detalicznego konfigurowania ikon POI na mapie, powoduje ze wybierając kategorię do wyświetlenia przykładowo związaną z autem/podróżą, obraz mapy zostaje totalnie zaśmiecony znaczkami "P" reprezentującymi parkingi (wszelkie parkingi).
paw_el napisał(a):anlama napisał(a):Jeździ ktoś z Was na Sygic w telefonie??? Jak to się sprawuje w trybie off-line??
Bez problemu. Mam wersję premium i jestem zadowolony.
dids76 napisał(a):Od kilku tygodni jeżdżę właśnie na Factor Nawigator. Prosta obsługa i łatwe dodawanie punktów trasy. Radzę jednak sprawdzić trasę bo lubi poprowadzić trochę "dziwnymi" drogami. Zmieniłem teraz trochę ustawienia i sprawdzę jak bedzie teraz działała. Pod koniec sierpnia pojadę z nią do Chorwacji
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi