michal301 napisał(a):Bardzo polecam mapy here. Spisały się znakomicie
Właśnie też jeżdżę na here. Pisałem kilka postów wyżej i również polecam szczerze...
ART74 napisał(a):A ja się pochwale , w tym roku pojechałem nie używając nawigacji , z domu pojechałem na autostradę A1 w Czechach kierowałem się na Brno , Wiedeń , Graz , Zagrzeb , i na Split i zjechałem na Makarską wydaje mi się że prosta droga
dids76 napisał(a):ART74 napisał(a):A ja się pochwale , w tym roku pojechałem nie używając nawigacji , z domu pojechałem na autostradę A1 w Czechach kierowałem się na Brno , Wiedeń , Graz , Zagrzeb , i na Split i zjechałem na Makarską wydaje mi się że prosta droga
Sam się zawsze zastanawiam po co mi nawigacja na trasie do Chorwacji, żona mi mówi: żebyś miał się z kim pokłócić"
ART74 napisał(a):A ja się pochwale , w tym roku pojechałem nie używając nawigacji , z domu pojechałem na autostradę A1 w Czechach kierowałem się na Brno , Wiedeń , Graz , Zagrzeb , i na Split i zjechałem na Makarską wydaje mi się że prosta droga
wielbiciel napisał(a):ART74 napisał(a):A ja się pochwale , w tym roku pojechałem nie używając nawigacji , z domu pojechałem na autostradę A1 w Czechach kierowałem się na Brno , Wiedeń , Graz , Zagrzeb , i na Split i zjechałem na Makarską wydaje mi się że prosta droga
Pochwalam.
Tak też się da tym bardziej, że oprócz oznakowania pionowego jest poziome ze skrótami państwa lub miejscowości.
Zabłądzić to jest sztuka.
klopot napisał(a):Poczytaj:
jaka-nawigacja-pod-androida-do-chorwacji-t32784.html
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi