Może Tučepi? Jest tam klimat, nie jest za tłoczno, ale i nie świeci pustkami. Polecam
Podgląd na plażę z drona jest na YouTube: Tučepi beaches - aerial survey
pablos77 napisał(a):powariowali za apartament 3+2 liczą 110-140, jeden przesłał cenę 180 euro.
agaluszka33 napisał(a):podłączam się pod temat,jak nie Brela(ogólnie Makarska Riviera) to gdzie? Może jakaś wyspa?...apartament przy plaży i do tego niezbyt zatłoczonej,najlepiej wśród choinek jak Podgora czy Tucepi,żeby były jakieś atrakcje dla 15-sto letnich dzieci,no ale żeby też nie było zaspokojnie,,,np promenady przy których grajki nadają czarodziejski klimacik ?...Jedziemy 18 lipca...Ktoś pomoże?
pablos77 napisał(a):W tym roku odpuszczam Brele powariowali za apartament 3+2 liczą 110-140, jeden przesłał cenę 180 euro.
W tym roku Omiś albo Gradac Podaca - ceny jak z ubiegłego roku.
MeggiW napisał(a):Widocznie nie szukasz tam gdzie trzeba ☺ Przed chwilą znalazłam apartament dla 6 osób za 80 euro. Szukaj trochę dalej od centrum.pablos77 napisał(a):W tym roku odpuszczam Brele powariowali za apartament 3+2 liczą 110-140, jeden przesłał cenę 180 euro.
W tym roku Omiś albo Gradac Podaca - ceny jak z ubiegłego roku.
EithelAmarth napisał(a):Mi się udało na booking.com w Baska Voda znaleźć apartament na tegoroczne wakacje dla 2 osób na 7 dni (ostatni tydzień sierpnia) za 434 euro całość (62 euro/doba). Wydaje mi się, że to jeszcze dość optymalnie.
Generalnie na booking.com można coś "ustrzelić" czasem. A nawet jak nie tam, to wyłapać co się nam podoba i postarać się znaleźć stronę www danego apartamentu (raz tak zrobiłam i rezerwacja poprzez własną stronę www apartamentu była tańsza o jakieś 300 zł - piechotą nie chodzi).
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne