Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka miejscowość na Hvarze?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 19.01.2009 15:08

BaWa napisał(a):
ally napisał(a):
Jesli chodzi o miejscowości położone po stronie południowej Hvaru "za tunelem"

A ja bardzo proszę o info gdzie znajduje się ten " słynny tunel"na Hvarze bo doczytałam się na forum ,że ma wys tylko 2,2m a to za mało dla mojego kamperka.
W tym roku nie odpuszczę już Hvaru.........tylko ciągle nie wiem gdzie- szukam, czytam, planuje a tu nagle ten tunel 8O .

"Sławetny tunel" to jedyna możliwość dostania się do miejscowości po południowej stronie wyspy (z wyjątkiem miasteczka Hvar): Zavala, Ivan Dolac, Bojanić(a) bad, Jagodna, sv. Nedjelja. Położony jest za wioską Pitve (na mapie jest oznaczony).
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 19.01.2009 15:31

dzięki bardzo........ czyli mam jeszcze szanse na Hvar(m) ?
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 19.01.2009 15:48

BaWa napisał(a):dzięki bardzo........ czyli mam jeszcze szanse na Hvar(m) ?

Jak najbardziej. Przekop forum pod kątem Hvaru (bardzo wiele już napisaliśmy na temat wyspy - koniecznie przejrzyj relacje z podróży cromaniaków i inne "hvraskie tematy", których bez liku; o samym tunelu chyba ze 2 tematy były..)
Pozdrawiam
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 19.01.2009 15:53

Już zaliczyłam kilkai Leszek pomógł mi dokopać się do swojej relacji, która będzie zapewne pomocna. Nawet napisał,że skuterek mogę od Ciebie pożyczyć..........kurczę już się nie mogę doczekać.
Cieszę się jak...... bateryjką ;-)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 19.01.2009 16:43

BaWa napisał(a):Już zaliczyłam kilkai Leszek pomógł mi dokopać się do swojej relacji, która będzie zapewne pomocna. Nawet napisał,że skuterek mogę od Ciebie pożyczyć..........kurczę już się nie mogę doczekać.
Cieszę się jak...... bateryjką ;-)

No, nie tyle ode mnie, co od mojego szefa w firmie, dla której pracuję...
Skuterki, jak skuterki (raczej nie namawiam, bo to mimo wszystko nie zabawki; trzeba mierzyć siły na zamiary), ale zawsze chętnie posłużę informacją i radą; zwłaszcza rodakom, choć naturalnie nie tylko.
Mam nadzieję, że wyspa "zaczaruje".
Pozdrawiam
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 20.01.2009 16:13

Jeśli uda mi się zrealizować moje plany......marzenia nie omieszkam osobiście podziękować Ci za wszelkie wskazówki.......być może będę jeszcze prosić o pomoc. Na razie rozczytuje się w dostępnych materiałach
e-lka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) e-lka » 20.01.2009 16:29

W 2008 byliśmy na Hvarze

Tutaj relacja z pobytu:

https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21328

dużo fotek i trochę opisów.

Byćmoże będzie dla Ciebie pomocna.

Pozdrawiam :papa:
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 20.01.2009 16:44

e-lka czytałam to już........owszem dużo ciekawych rzeczy i mapki super....Dodałam nawet do ulubionych -będę wracać do Twoich relacji.....bardzo dziękuję
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Jaka miejscowość na Hvarze? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone